Valkoherukkajauhe, 100 g

Valkoherukkajauhe, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton maakunta
Herukka on herkkua - testaa ja tykästy toden teolla!

Yksityiskohdat

Valkoherukkajauhetta puuron, viiliin tai smoothien sekaan ripsauttamalla tuuppaat varsin vaivattomasti ravitsemustasi terveellisempään suuntaan! Testaa ja innostu itsekin!

Valkoherukka eli valkoinen viinimarja on  alun perin geneettinen muunnos punaherukasta. Valkoherukka ei ole niin väkevä kuin punaherukka vaan maultaan pikkuisen makeampi makuelämys.

Valkoherukkajauheen käyttö: 1-3 teelusikallista päivässä puuroon, viiliin tai jogurttiin.

Raitaniemen Marjatilan marjajauheiden loistava säilyvyys perustuu kuivaukseen, jonka vuoksi jauheen kosteusprosentti on vain 3-5 %. Tämän vuoksi marjajauhe säilyy monta vuotta mainion makuisena ja ravitsemukseltaan rikkaana.

Lisäksi marjajauhepakkaus on hengittämätön, joten ilman happi, joka on flavonoidien suurin tuhooja, ei pääse tekemään tuhojaan.

Jauheessa ei siis ole mitään muuta kuin 100% marjaa, joka on kuivattu ja jauhettu, jauheessa ei siis ole mitään lisä- tai säilöntä-aineita eikä sokeria tai mitään muutakaan ylimääräistä. Kuivaus on aina marjakohtaista ja lämpötila marjoilla ei koskaan nouse yli 40 asteen.

Säilytys: Marjajauhepussin avaamisen jälkeen jauhe kannattaa säilyttää omassa pussissaan ja sulkea pussin reunan taittamalla ja laittamalla sen pyykkipojalla tai papaeriliittimellä kiinni. Suljetun marjajauhepussin voi laittaaaikka pystyyn johonkin astiaan tai kaappiin, jossa se ei ole kovin lähellä lämmönlähteitä. Älä säilytä marjajauheita jääkaapissa, koska siellä jauhe kostuu helposti. Kuiva, huoneenlämpöinen tai huoneenlämpöä hiukan viileämpi paikka sopii säilytykseen parhaiten.

Lisätiedot

  • EAN: 6420616473205
  • Ainesosat: Valkoherukka (kotimainen)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjajauheet, Marjat
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, maakunta