Mustaherukkajauhe, 100 g

Mustaherukkajauhe, 100 g
7,65 €
( 76,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Herukka on herkkua!

”Mustaherukkajauheen bongasin keväällä Ruohonjuuren omasta mainoksesta Metro-lehdessä, kun sen todettiin auttavan hyvin korkeaan verenpaineeseen. Mieheni oli juuri saanut moisen diagnoosin terveysasemalta, joten viimeiset 4kk on tuota jauhetta tultu syötyä vähän kaiken mahdollisen kanssa: mm. veteen, jogurttiin, smoothieisiin tai puuroon sekoitettuna. Suosittelin samaa tavaraa jo muutamalle eri ystävälle +muitakin saman valmistajan marjajauheita (mm. mustikka ja karpalo), kun on tullut nyt niitäkin testattua.”

- Mona

"Herkullinen terveyspommi mihin tahansa sekoitettuna ja hellii myös hipiää."

- Inga

Yksityiskohdat

Mustaherukkajauhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, kotimainen mustaherukka on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi. Hyväksi iholle ja yleiskunnolle.

Mustaherukkajauhe säilyy hyvin ja on erittäin riittoisaa: yksi teelusikallinen jauhetta vastaa yhtä desilitraa tuoreita marjoja. Jauhe sisältää jauhettuna myös herukan siemenet, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tämän kaikkein terveellisimmän osan marjasta.

Käyttö: 1-3 teelusikallista päivässä puuroon, viiliin tai jogurttiin.

Raitaniemen Marjatilan marjajauheiden loistava säilyvyys perustuu kuivaukseen, jonka vuoksi jauheen kosteusprosentti on vain 3-5 %. Tämän vuoksi marjajauhe säilyy monta vuotta mainion makuisena ja ravitsemukseltaan rikkaana.

Lisäksi marjajauhepakkaus on hengittämätön, joten ilman happi, joka on flavonoidien suurin tuhooja, ei pääse tekemään tuhojaan.

Jauheessa ei siis ole mitään muuta kuin 100% marjaa, joka on kuivattu ja jauhettu, jauheessa ei siis ole mitään lisä- tai säilöntä-aineita eikä sokeria tai mitään muutakaan ylimääräistä. Kuivaus on aina marjakohtaista ja lämpötila marjoilla ei koskaan nouse yli 40 asteen.

Säilytys: Marjajauhepussin avaamisen jälkeen jauhe kannattaa säilyttää omassa pussissaan ja sulkea pussin reunan taittamalla ja laittamalla sen pyykkipojalla tai papaeriliittimellä kiinni. Suljetun marjajauhepussin voi laittaaaikka pystyyn johonkin astiaan tai kaappiin, jossa se ei ole kovin lähellä lämmönlähteitä. Älä säilytä marjajauheita jääkaapissa, koska siellä jauhe kostuu helposti. Kuiva, huoneenlämpöinen tai huoneenlämpöä hiukan viileämpi paikka sopii säilytykseen parhaiten.

Dried berry powers contain all the natural nutrients of fresh berries. Dried, minced berries are available in four varieties: blueberry, lingonberry, cranberry, sea buckthorn, rose hip berry, blackcurrant, raspberry. These berrypowers are easy to use, just add 1-3 teaspoon a day of yogurt, muesli, smoothie, porridge etc.

These berrypowers are real superfood form the North. It takes persistant to grow in al land of thousand lakes, halfway between everything and nothing. It builds strength to frourish in a contry, where darkness prevails for half of the year. And it takes character to absorb all the energy and power for remaining months, when sun never sets.

Tällä tuotteella voi olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia mutta juuri tähän saumaan emme voi pukahtaa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6420616473083
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjajauheet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen