Pakuritee, inkivääri-sitruuna, 24 g

20 pss
Pakuritee, inkivääri-sitruuna, 24 g
20 pss

Normaali hinta: 11,95 €

Special Price 9,56 €

( 398,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tehotee pistää pöpöt pinteeseen!

Yksityiskohdat

CocoVi:n huippusuositun pakuriteen avulla nappaat pakurin hyödyt helposti käyttöösi. Tämä ihanalla inkiväärillä ja raikkaalla sitruunalla ryyditetty pakuritee vie herkullisuutensa vuoksi melkeinpä kielenkin mennessään.

Teepakkaus sisältää 20 pussia varsinaista voimantuojaa.

Pakurikääpä on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä, pikimusta lahottajasieni. Suomessa pakurista on keitetty sota-aikana korvikkeeksi ns. tikka-teetä. Pakurikääpä on helppokäyttöinen yrtti suomalaisille, koska mainion makunsa puolesta se muistuttaa suomalaisten rakastamaa kahvia.

Pakuriteen käyttövinkki:
Pakuriteetä voi myös käyttää kahvinkeittovetenä tuomaan lisää ravinteita ja pehmentämään kahvin makua.

Tieteellisesti pakurikääpää on tutkittu myös Suomessa ja esimerkiksi suomalainen tutkimusryhmä löysi pakurista betuliini-nimisen yhdisteen, joka on peräisin koivusta (betuliinihappo), ja tiivistyy pakurissa elimistöllemme käyttökelpoiseen muotoon. Muissa tutkimuksissa pakurista on löydetty aktiivisia polysakkarideja (pitkäketjuisia sokeriyhdisteitä).

Pakurikäävän ORAC-luku (>40,000) on korkeampi kuin millään tutkitulla marjalla, yrtillä tai mausteella. ORAC-luvulla kuvataan antioksidanttien tehoa.

Pakuriteen valmistus:

Valmiiksi käteviin teepusseihin pakattu pakurijauhe on helppo keittää teeksi ja nauttia sellaisenaan. Voit makeuttaa valmiin teen esimerkiksi hunajalla.

Huom! Ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle. Sisältää lakritsia; kohonneesta verenpaineesta kärsivien on vältettävä liiallista nauttimista.

Pakuri on ravintolisä, eikä korvaa monipuolista ravintoa. Suurin suositeltava vuorokausiannos 100 g. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että pontevinkaan pakurituote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pss
  • EAN: 6430056280561
  • Ainesosat: Ainesosat: Käsin poimittu, vapaasti luonnossa kasvanut, lisäaineeton pakuri, luomuinkiväärin palat, luomuomenan palat, luomusitruunaverbena, luomuhibiskus, luomusitruunan kuori, luonnollinen aromi.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Pakuri, Pussiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen