Motherkind pregnancy - raskausajan tee

Motherkind pregnancy - raskausajan tee
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Raskausjan yrttitee hyvinvointisi tueksi.

Yksityiskohdat

"Raskausajan hyvinvoinnin tukemiseen erityisesti suunniteltu Pukka-sarjan Motherkind Pregnancy-yrttitee pitää sisällään korkealaatuisen sekoituksen luonnon parhaimpia yrttejä.

Herkulliselta maistuva sekoitus luomulaatuista nokkosta, shatavaria, piparminttua, vadelmalehteä, fenkolia ja kamomillaa hemmottelee ja hoitaa hyväätekevillä vaikutuksillaan kehoa, mieltä ja makuhermoja raskausajan aallokoissa.

Motherkind Pregnancy-yrttiteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli vahvistaa vastustustuskykyä.

Etenkin naisellista elinvoimaa ja tasapainoa tukevista vaikutuksistaan kuuluisaksi tullut shatavari (Asparagus racemosus) tukee sydämen, virtsateiden ja hermoston terveyttä. Shatavari vaikuttaa myös suotuisasti uneen sekä stressin lievenemiseen. Ayurvedassa korkeasti arvostettu shatavari tukee myös ruuansulatusta.

Tämän teen sisältämä vadelmanlehti (Rubus idaeus) tukee ruuansulatusta ja lempeällä maullaan se hemmottelee makunystyröitä. Kamomilla puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa sekä kehoa että mieltä ja piparminttu tuo teehen raikkautta.

Motherkind Pregnancy-yrttiteen sisältämä nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Motherkind Pregnancy-yrttitee on valmistettu vankkumattomalla ammattitaidoilla parhaimmista, luomulaatuisista ja vastuullisesti tuotetuista yrteistä. Se onkin oikein oivallinen valinta raskausaikana kulateltavaksi!

Käyttöohje ja annostus: Nauti 1-3 kupillista päivässä. Anna teepussin liota kiehuvankuumassa vedessä 10-15 minuuttia ennen sen nauttimista. "

Lisätiedot

  • EAN: 5060229015068
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vadelmanlehti*, kamomillankukka*, nokkonen*, shatavari-juuri*, piparminttu*, makea fenkolinsiemen*, appelsiininkuori*

    * = Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu