Lo Bros Kombucha, Cola, 330 ml

Lo Bros Kombucha, Cola, 330 ml
3,95 €
( 11,97 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Colan ja kombuchan yliveto yhdistelmä: terveellisten kulauteltavien aatelia!

"Lo Bros-kombucha on raikas ja terveyttä täynnä oleva, kaunis pullollinen hyvinvointia. Tämä juoma sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Oman kokemukseni mukaan kombucha rauhoittaa myllertävän vatsan hetkessä. Kombucha on hyvänmakuinen nautinto, joka sopii paremmin kuin hyvin myös saunakaveriksi! Nautin itse kombuchaa etenkin ruoan kanssa, ja treenin jälkeen. Kombucha on oikeastaan aika oiva vaihtoehto juomaksi."

- Ciia

“Paras kolanmakuinen kombucha! Ei liian makea, omasta mielestäni paljon parempi kuin mitkään limpparit :)”

- Maria

Yksityiskohdat

Lo Bros -sarjan Cola-kombucha on mojova mahtijuoma, joka toden totta saa hymyn huulillesi - ja ruuansulatuselimistösi iloiseksi!

Lo Bros -kombucha on fermentoimalla, perinteiseen tapaan valmistettu viettelys, joka sopii täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kylkeen nautittavaksi. Colan maun saa aikaan mestarille mausteseos ja poltettu sokeri. Tämä kombucha-laatu on rikastettu tuikiterveellisellä omenasiiderietikalla!

Lo Bros -sarjan Cola-Kombucha on mahdottomas maukas ja hersyvän terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille. Tämän juoman vatsasikin valitsisi!

Jalo janonsammuttaja etsii uutta kotia, pääseekö kombuchojen kuningas kenties sinun makuhermojasi helisyttelemään?

Suosittelemme, sillä tämä trendikäs kulauteltava on toden totta terveyttä tulvillaan! Tässäpä tarjolla kumppanikseksi colan makuinen kombucha, josta vatsasikin iloitsee. Tämä mahtava kombucha tukee ruuansulatusta sisältämänsä inkiväärinkin ansiosta!

Suuren suosion saavuttanut kombucha on raikas terveysjuoma, joka valmistetaan makeutetusta teestä fermentoimalla. Lopputuloksena on virkistävä, luonnollisesti hiilihapollinen juoma, jonka makeutus on fermentoinnin aikana hajonnut orgaanisiksi hapoiksi ja yhdisteiksi.

Kombuchan juuret juontuvat yli 2000 vuoden taakse Kaakkois-Aasiaan. Siellä juoma tunnetaan myös ”pitkän iän -juomana” sekä ”ihmeteenä”.

Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa.

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.
Tämän ihanan "ihmejuoman" kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla!


Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle ja tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Lo Bros -terveysjuomat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi. Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi!

Lisätiedot

  • EAN: 5060593390068
  • Ainesosat:

    Kombucha* (93%)(suodatettu vesi, äiti bakteeriviljelmä*, vihreä tee*, Oolong tee*, raakaruokosokeri*, omenasiiderietikka* (2%), luonnmollisesti fermentoitu glukoosi* (makeutusaine: erytritoli), poltettu sokeri, luonnollisia mausteita ja sitrusaromeja (cassia, sitruuna, appelsiini, muskotti, inkivääri, lime), maitohappobakteerit (<1%).

    * =Luomu.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kombucha, Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen