Aloe Vera -mehu, 500 ml

Aloe Vera -mehu, 500 ml
14,95 €
( 29,90 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Puhdistu ja virkisty aloe veran avulla!


”Pukkan aloe vera –mehu buustaa vastustuskykyäsi, helli vatsaasi ja kaunista ihoasi tällä ihanalla juomalla! Nauti noin desi heti aamulla ja huomaa ero voinnissasi. Auttaa myös vitamiinien ja mineraalien imeytymiseen. Kerrassaan huikea tuote!”

- Pauliina

Yksityiskohdat

Vastustuskykyä lisäävä, virkistävä ja puhdistava Aloe Vera -juoma vaalii vatsaasi ja kroppasi vastustuskykyä. Lisäksi se on hyväksi iholle ravitsevien ja elvyttävien vaikutuksiensa ansioista. Kulaus Aloe Veraa on terveellinen tapa aloittaa aamu! Luomulaatua, luonnollisesti.

Aloe Vera on ayurvedassa tuttu elimistöä uudistava ja elvyttävä kasvi, joka parantaa ravinteiden imeytymistä ja auttaa kuljettamaan ne syvälle kudoksiin. Pukka Aloe Vera –mehussa käytetään ainoastaan käsinvalmistettua geeliä Aloe Vera –lehden sisäosista eikä karvaanmakuisia kuoriosia.

Aloe Vera -mehu on voimakas suoliston tervehdyttäjä, joka tukee myös vastustuskykyä. Pukka-sarjan korkealaatuinen Aloe Vera -mehu sisältää geeliä, joka koostuu Aloe Vera polysakkarideista, mitkä tehostavat kudoksien uudistumista ja haavojen parantumista. Se rauhoittaa myös ruuansulatuskanavien toimintaa.

Annostus:
Aikuiset: 3-6 ruokalusikallista (45-90 ml) päivässä ennen aterioita 2 - 12 -vuotiaat lapset: 2 ruokalusikallista (30 ml) päivittäin Aloe Vera toimii parhaiten säännöllisesti päivittäin nautittuna.

Aloe vera tukee terveyttäsi tutkitusti seuraavasti:
- aloe vera on hyväksi ihon terveydelle
- aloe vera on hyvinvointia kuukautisten aikana
- aloe vera on hyväksi vastustuskyvylle
- aloe vera on antioksidantti
- aloe vera puhdistaa
- aloe vera omaa antidiabeettisia vaikutuksia
- virkistää ja karkoittaa väsymystä

Aloe vera sisältää yli 200 vaikuttavaa ravintoainetta, mm. tärkeitä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä. Aloe veralla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Aloe vera edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia ja on hyväksi iholle. Näiden hyötyjen lisäksi aloe vera sekä puhdistaa ja nesteyttää elimistöä.

Tiedäthän, että aloe veran nauttiminen ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 5065000523459
  • Ainesosat: Ainesosat: Aloe Vera (99,%), sitruunahappo (0,2%). Luomua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu