Aloe vera -mehu, 750 ml

Aloe vera -mehu, 750 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu reilu vegaaninen
Koko kehon hyvinvointia tukeva, herkullinen aloe vera -mehu!

Yksityiskohdat

Aloe vera -mehu on vitalisoiva valinta, joka vaikuttaa varsin suotuisasti koko kehon hyvinvointiin!

Govindan lisä- ja säilöntäaineeton aloemehu on puristettu tuoreesta Barbadensis miller -aloesta eikä sitä ole valmistettu valmiista tiivisteestä vedellä laimentaen. Mehun raaka-aineena on käytetty Keski-Amerikan kuumassa auringonpaahteessa kasvaneen aloelehden geelimaistä sisusta. Käsinkorjatut aloe vera -lehdet on tuoreeltaan kuorittu ja puristettu mehuksi.

Aloemehu on täynnä keholle tärkeitä rakennusaineita, kuten A-, C-, E-, B9- ja B12-vitamiinia. Näiden lisäksi aloe sisältää seitsemää kahdeksasta välttämättömästä aminohaposta sekä mm. kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, kromia, natriumia, kuparia, sinkkiä ja seleeniä. Aloemehua voidaan nauttia päivittäin sellaisenaan tai toiseen muuhun mehuun sekoitettuna. Mehua voidaan sipaista myös iholle.

Aloe vera-juoman käyttö ja annostus:
Nautitaan n. 20 ml kolme kertaa päivässä. Voidaan nauttia sellaisenaan tai sekoittaa toisen mehun joukkoon.

Säilytys:
Säilytetään hyvin suljettuna sekä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa (max 25 °C). Avattuna säilytettävä jääkaapissa. Säilyy n. 2 viikkoa eli niin kauan kuin päivittäin säännöllisesti nautittuna juomaa riittää.

Vastustuskykyä lisäävä, virkistävä ja puhdistava aloe vera -mehu parantaa ruuansulatusta, hellii vatsaasi ja vahvistaa kehosi immuunijärjestelmää. Testaa ja ihastu itsekin!

Aloe vera tukee terveyttäsi tutkitusti seuraavasti:
- aloe vera on hyväksi ihon terveydelle
- aloe vera on hyvinvointia kuukautisten aikana
- aloe vera on hyväksi vastustuskyvylle
- aloe vera on antioksidantti
- aloe vera puhdistaa
- aloe vera omaa antidiabeettisia vaikutuksia
- virkistää ja karkoittaa väsymystä

Aloe vera sisältää yli 200 vaikuttavaa ravintoainetta, mm. tärkeitä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä. Aloe veralla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Aloe vera edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia ja on hyväksi iholle. Näiden hyötyjen lisäksi aloe vera sekä puhdistaa ja nesteyttää elimistöä.

Tiedäthän, että aloe veran nauttiminen ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4035129010797,4038507009260
 • Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat: 99,8% aloe vera -mehu* (Barbadensis miller), sitruunahappo, askorbiinihappo. *=luomulaatuinen.

  Ravintoarvo/100 ml

  Energiaa 13 kJ / 4 kcal
  Rasvaa <0,1 g
  josta tyydyttynyttä <0,1 g
  Hiilihydraatteja 0,6 g
  josta sokereita <0,1 g
  Ravintokuitua <0,1 g
  Proteiinia <0,2 g
  Suolaa <0,2g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Ominaisuudet: luomu, reilu, vegaaninen