Lähdevesi, 500 ml

Lähdevesi, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Aitoa, jäänkirkasta luonnon lähdevettä jääkauden muovaamasta luonnosta.

Yksityiskohdat

Vesi on kaiken elämän perusta. Aikuinen ihminen tarvitsee 2-3 litraa vettä päivässä voidakseen hyvin. Huolimatta siitä, että maapallon pinta-alasta 70% on vettä, on juomakelpoisesta vedestä useilla ihmisillä puute. Yksi merkittävä elintason mittari on juomakelpoisen veden saatavuus.

Juomakelpoista puhdasta vettä voidaan saada suoraan luonnosta tai saatavilla olevaa vettä voidaan käsitellä erilaisin puhdistuskeinoin, suodattimia ja kemikaaleja käyttäen, niin että vedestä tulee juomakelpoista.

Valtaosa ihmisten käyttämästä vedestä tehdään juomakelpoiseksi erilaisia kemikaaleja käyttäen. On tärkeää ja hyvä tietää veden alkuperä ja koostumus.

Lähdevesi on maakerrosten siivilöimää luonnollisesti maan pinnalle nousevaa vettä. Kivistön lähde sijaitsee Salpausselän harjulla Suomen järvialueen eteläreunalla. Salpausselän harju muodostui viimeisen jääkauden tuloksena yli 10.000 vuotta sitten. Kivistön lähdevesi suodattuu paksujen puhtaiden hiekka- ja moreenikerrosten läpi. Lähteeltä vesi pumpataan suoraan pullottamollemme. Kivistön lähde sijaitsee tehtaamme välittömässä läheisyydessä. Kivistön Lähdevettä pullotettaessa ei prosessissa käytetä mitään kemikaaleja. Kivistön Lähdevesi johdetaan 0,2 mikronin (ihmisen hiuksen keskimääräinen paksuus on noin 30-200 mikronia) suodattimien kautta pullotuslinjoillemme. Veteen jää näin sen aito raikas ja pehmeä maku.

Pakattu kierrätyskelpoiseen PET-muovipulloon 0,5 l.

Lisätiedot

 • EAN: 6412220006054
 • Ainesosat: Kivistön luonnon lähteen veden koostumus tehtyjen testien perusteella:

  pH 6,7
  Kalcium (Ca) 11 mg/l
  Natrium (Na) 5,6 mg/l
  Kalium (K) 2,1 mg/l
  Magnesium (Mg) 4,3 mg/l
  Mangaani (Mn) 0,007 mg/l
  Alumiini(Al) < 0,01 mg/l
  Rauta (Fe) < 0,01 mg/l
  Kloridit (Cl) 6,2 mg/l
  Sulfaatit (SO4) 26 mg/l
  Nitraatit (NO3) 3,7 mg/l
  Fluoridit (F) < 0,1 mg/l
  Haihdutusjäämä (180 aste C) 98 mg/l
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Vesi
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen