Kookosvesi, 310 ml

Kookosvesi, 310 ml

Normaali hinta: 2,20 €

Special Price 1,84 €

( 5,94 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Virkistävän raikas kookosvesi on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja!

"hana jääkylmänä nautittuna taltuttaa janon hetkessä ja virkistää oloa!"

- Anni-Sofia

"Paras janojuoma mitä löytyy! Piristää ja tekee hyvää keholle."

- Ciia

Yksityiskohdat

Maailman parhaimman makuinen, nuoresta vihreästä thaimaalaisesta kookospähkinästä saatu 100% kookosvesi. Lisäaineita? Ei todellakaan. Tiivisteestä? Ei missään nimessä, vaan 100% aitoa tavaraa nuoresta kookospähkinästä. Ei mitään ylimääräistä!

Puhdistamon Kookosvesi valittiin Ruohonjuuren parhaaksi juomaksi vuonna 2016! Puhdistamon kookosvesi on maultaan ylivertainen, viettelevän virkistävä valinta - ja toden totta kulauteltavien aatelia. Luonnon oma täydellinen urheilujuoma on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja. Olemme ottaneet kaiken huomioon ja hyväksyneet veden ainoastaan parhaista valikoiduista vihreistä kookospähkinöistä.

Sihauta tölkki auki ja nauti! Maistuu ja virkistää erinomaisesti erityisesti rankan urheilusuorituksen tai saunan jälkeen. Instant kesäfiilis – missä ikinä oletkin. Parhaimmillaan jääkylmänä!Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

  • EAN: 310310310,6430039221369,6430039222458
  • Ainesosat: Ainesosat: Kookosvesi

    ingredienser:

    Kokosvatten

  • Alkuperämaa: Ei
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen