Granaattiomena-kookosvesi, 250 ml

Granaattiomena-kookosvesi, 250 ml
1,99 €
( 7,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

sokeriton vegaaninen
Hedelmäisen raikas granaattiomena-kookosvesi!

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle hedelmäisen kupliva granaattiomena-kookosvesi! Kookosvesi on luonnon oma urheilujuoma, jonka elektrolyyttitasapaino on sama kuin ihmisveren. Elektrolyyttien korvaaminen onkin aivan erityisen tärkeää runsaan hikoilun jälkeen, jonka vuoksi kookosvesi onkin ihanteellinen juoma joogan, juoksulenkin tai muun kovan koitoksen jälkimainingeissa. Myös kesähelteiden hehkutellessa kookosveden ominaisuudet nousevat arvoon arvaamattomaan.

Viehättävän virkistävä kookosvesi on äärimmäisen terveellistä kulauteltavaa! Elinvoimaasi kohottava kookosvesi pitää yllä ja palauttaa ihanteellisella tavalla nestetasapainoa. Erityisen suositeltavaa kehoasi vitalisoivan kookosveden nauttiminen on urheilusuoritusten jälkeen!

Lisätiedot

  • EAN: 7350080250042
  • Ainesosat: Ainesosat: kookosvesi, hiilihappo, granaattiomenamehu 5,1%, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen granaattiomena-aromi. Ingredienser: kokosvatten, kolsyra, granatäppeljuice 5,1%, surhetsreglerande medel (citronsyra från citronjuice), naturlig granatäppelarom.
  • Alkuperämaa: Vietnam
  • Tuotetyyppi: Kookosvedet
  • Ominaisuudet: sokeriton, vegaaninen