Energiakookosvesi, mansikka, 250 ml

Energiakookosvesi, mansikka, 250 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton sokeriton
Virtaa ja virkistystä kropalle ja mielelle!

Yksityiskohdat

Mansikkainen ja raikas kesän viilein nesteyttäjä koko pesueelle.

Isotoninen luontaisesti nesteyttävä kookosvesi, jossa mukana maan makein ja maukkahin mansikka yhdessä c-vitamiinin kanssa pelastavat pulasta kun meinaa menojalka hyytyä. Tässä virkistäjässä makeus tulee ainoastaan kylmäpuristeusta mansikkamehusta ilman sokeria tai makeutusaineita.

Testaa ja ihastu!

Crazy coco on suomessa kehitetty luontainen ja virkistävä kookovesipohjainen energiajuoma-sarja.

Tuotteet on kehitetty aidosti terveelliseksi, ilman keinotekoisia makeutus - ja lisäaineita ja myös niin että juomissa oleva makeus tulee myös aidosti ainoastaan niissä käytetyistä marjoista ja hedelmistä sekä kookosvedestä. Kookosvedellä on luontaisesti nesteyttävä vaikutus sen sisältämistä mineraaleista johtuen (kalium, kalsium, magnesium, natrium ja fosfori) . Lisäksi terhakoittavaa tehoa tuomassa komeilevat tuotteesta riippuen c-vitamiini ja kofeiini.

Lisäksi tuotteet tuotetaan vastuullisin periaattein ja keskiössä komeilee myös eettiset periaatteet ja avoimmuus!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

  • EAN: 6430067510107
  • Ainesosat: Hiilihapotettu kookosvesi 95%, kylmäpuristettu mansikkamehu 5%, askorbiinihappo (C-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Tarjoillaan jääkylmänä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Vietnam
  • Tuotetyyppi: Energiajuomat, Kookos, Kookosvedet
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, sokeriton