Energiakookosvesi, mango, 250 ml

Energiakookosvesi, mango, 250 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilihydraattitietoiselle lisäaineeton
Kun veto loppuu vieteristä apuun rientää tämä kookosvesipohjainen energiajuoma!

Yksityiskohdat

Kofeiinilla ja mineraaleilla ryyditetty crazycoco energiakookosvesi nostaa pystyyn työn raskaan raatajan, kun meinaa matka jäädä lyhyeen!

Nesteyttävien juomien uljas uutuus, jossa ylpeilee ainoastaan piristävät ja virkistävät ainesosat, samalla kun sokeri ja muut makeutusaineet loistavat poissaolollaan.

Testaa ja totea terhakoittava teho!

Crazy coco on suomessa kehitetty luontainen ja virkistävä kookovesipohjainen energiajuoma-sarja.

Tuotteet on kehitetty aidosti terveelliseksi, ilman keinotekoisia makeutus - ja lisäaineita ja myös niin että juomissa oleva makeus tulee myös aidosti ainoastaan niissä käytetyistä marjoista ja hedelmistä sekä kookosvedestä. Kookosvedellä on luontaisesti nesteyttävä vaikutus sen sisältämistä mineraaleista johtuen (kalium, kalsium, magnesium, natrium ja fosfori) . Lisäksi terhakoittavaa tehoa tuomassa komeilevat tuotteesta riippuen c-vitamiini ja kofeiini.

Lisäksi tuotteet tuotetaan vastuullisin periaattein ja keskiössä komeilee myös eettiset periaatteet ja avoimmuus!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

  • EAN: 6430067510015
  • Ainesosat: Hiilihapotettu kookosvesi, kofeiini, luontainen hedelmäaromi (mango), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Korkea kofeiinipitoisuus (40 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Enintään 4 tölkkiä päivässä. Tarjoillaan jääkylmänä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Vietnam
  • Tuotetyyppi: Energiajuomat, Kookos, Kookosvedet
  • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, lisäaineeton