Kombucha, vadelma-sitruuna, 330 ml

Kombucha, vadelma-sitruuna, 330 ml
3,89 €
( 11,79 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Koko perheelle maistuvat kombucha - virvoittavien viettelysten parhaimmistoa!

"Lo Bros-kombucha on raikas ja terveyttä täynnä oleva, kaunis pullollinen hyvinvointia. Tämä juoma sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Oman kokemukseni mukaan kombucha rauhoittaa myllertävän vatsan hetkessä. Kombucha on hyvänmakuinen nautinto, joka sopii paremmin kuin hyvin myös saunakaveriksi! Nautin itse kombuchaa etenkin ruoan kanssa, ja treenin jälkeen. Kombucha on oikeastaan aika oiva vaihtoehto juomaksi."

- Ciia

"Tätä pohjana käyttäen saa tehtyä parhaimman boolin juhliin."

- Eve

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Lo Bros -sarjan kulauteltavat valittiin Ruohonjuuren parhaiksi kylmiksi juomiksi?

Raadin perustelut: “Näissä kombuchoissa parasta ovat mahtavat maut ja se, että maitohappobakteerit ovat juomissa visusti tallella. Ruohonjuuren raati kiittää myös Lo Bros -sarjan juomien vähäsokerisuutta ja sarja laajaa makuvalikoimaa”.

Lo Bros -sarjan vadelmalla ja sitruunalla ryyditetty kombucha on mojova mahtijuoma, joka toden totta saa hymyn huulillesi.

Tämä kombucha-laatu sopii myös heille, jotka vasta aloittelevat kombuchataivaltaan. Maistuu myös lapsille, ihan iisisti!

Lo Bros -kombucha on fermentoimalla, perinteiseen tapaan valmistettu viettelys, joka sopii täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kylkeen nautittavaksi. 

Lo Bros -sarjan kombucha on mahdottomas maukas ja hersyvän terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille.

Jalo janonsammuttaja etsii uutta kotia, pääseekö kombuchojen kuningas kenties sinun makuhermojasi helisyttelemään?

Suosittelemme, sillä tämä trendikäs kulauteltava on toden totta terveyttä tulvillaan! 

Suuren suosion saavuttanut kombucha on raikas terveysjuoma, joka valmistetaan makeutetusta teestä fermentoimalla. Lopputuloksena on virkistävä, luonnollisesti hiilihapollinen juoma, jonka makeutus on fermentoinnin aikana hajonnut orgaanisiksi hapoiksi ja yhdisteiksi.

Kombuchan juuret juontuvat yli 2000 vuoden taakse Kaakkois-Aasiaan. Siellä juoma tunnetaan myös ”pitkän iän -juomana” sekä ”ihmeteenä”.

Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa.

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.
Tämän ihanan "ihmejuoman" kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla!


Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle ja tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Lo Bros -terveysjuomat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi. Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

 • EAN: 5060593390020
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Kombucha* (99%)(suodatettu vesi, kombuchaviljelmä*, raakasokeri*, vihreä tee*, oolong-
  tee*), luonnolliset aromit (<1%)(vadelma, sitruuna), vadelmamehutiiviste* (<1%), elävää viljelystä
  (<1%). *=Sertifioitu luomuaines
  Ingredienser: Kombucha* (filtrerad vatten, kombuchakultur*, råsocker*, grönt te*, oolong-te*),
  naturliga aromer (<1%)(hallon, citron), koncentrat av hallonjuice* (<1%), levande kulturer (<1%).
  *=Certifierad ekologisk ingrediens

 • Nutrition Info:

  Ravintoarvot / Näringsvärdena per 100 ml:
  Energiaa / Energi 33 kj / 8 kcal.
  Rasvaa / Fett 0 g,
  josta tyydyttynyttä / varav mättade: 0 g.
  Hiilihydraatteja / Kolhydrater 1,6 g,
  josta sokereita / varav socker 1,6 g
  Kuitua / Fiber: <0,1 g
  Proteiinia / Protein: <0,1 g
  Suolaa / Salt: <0,05 g
  Elävää viljelystä / Levande kulturer: >30 miljoonaa / miljoner

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Kombucha
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen