Lo Bros Kombucha, passionhedelmä, 250 ml

Lo Bros Kombucha, passionhedelmä, 250 ml
2,90 €
( 11,60 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu superfood vegaaninen
Jymyjuoma saa makunystyräsi iloisiksi - terveellisemmällä tavalla!

Yksityiskohdat

Lo Bros -sarjan passionhedelmämehulla maustettu jymykombucha saa makuhermosi helähtelemään!

Lo Bros -kombucha on fermentoimalla, perinteiseen tapaan valmistettu viettelys, joka sopii täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kylkeen nautittavaksi. Lo Bros Kombucha on mahdottomas maukas ja hersyvän terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille. Minkähän juoman muuten vatsasikin valitsisi?
Jalo janonsammuttaja etsii uutta kotia, pääseekö kombuchojen kuningas kenties sinun kitaasi kiipeämään?

Suosittelemme, sillä tämä trendikäs kulauteltava on toden totta terveyttä tulvillaan!
Suuren suosion saavuttanut kombucha on raikas terveysjuoma, joka valmistetaan makeutetusta teestä fermentoimalla. Lopputuloksena on virkistävä, luonnollisesti hiilihapollinen juoma, jonka makeutus on fermentoinnin aikana hajonnut orgaanisiksi hapoiksi ja yhdisteiksi.

Kombuchan juuret juontuvat yli 2000 vuoden taakse Kaakkois-Aasiaan. Siellä juoma tunnetaan myös ”pitkän iän -juomana” sekä ”ihmeteenä”.

Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa.

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.
Tämän ihanan "ihmejuoman" kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla!

Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle ja tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Lo Bros -terveysjuomat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi. Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi! 

Lisätiedot

  • EAN: 5060593390457
  • Ainesosat:

    Kombucha*(99%)(vesi, kombucha-viljelmä*, vihreä tee*, oolong-tee*, raakasokeri*), luonnollinen makuaine, passionhedelmämehu* (<1%), luonnollinen passionhedelmäuute, elävää viljelystä. 

    * = Luomulaatua

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen