Kombucha, kurkuma-inkivääri, 330 ml

Kombucha, kurkuma-inkivääri, 330 ml
3,89 €
( 11,79 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Kellaripanimon jymykombucha on kaikkien janoisten supersankari!

"Mahtava kotimainen kesäjuoma luonnon kuplilla :)"

- Sini

Yksityiskohdat

Tämän kombuchan sisältämät kurkuma ja inkivääri ovat tuorepuristettua, kuumentamatonta laatua, joten molempien “superjuurten” kaikki maaginen hyvä on täysin tallella. Tämä jymyjuoma tunnetaan siksi myös nimellä “Super-Roots”.

Kellaripanimon makoisa mahtijuoma laittaa hymyn huulille ja Zing-efektin päivään kuin päivään!

Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Tämä kombucha on ryyditetty kurkumalla ja inkiväärillä - ja senkin puolesta tämä kukkea kulauteltava on toden totta terveyttä tulvillaan! 

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.

Tämän ihanan ihmejuoman kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla.

Luonnollinen, huipputehokas virkeysjuoma kombucha valmistetaan käsityönä Keuruun ekokylässä perinteiseen kiinalaiseen tapaan, jotta kaikki terveysvaikutukset ja maku säilyisivät ihanteellisesti. Maista ja innostu!

PS: Kellaripanimon kombucha on kuohuva kulauteltava! Juoma saattaa siis avattaessa kuohua erittäin voimakkaasti. Jäähdytä juoma huolella aina ennen avaamista, ja avaa mieluiten iso lasi tai muu astia käden ulottuvilla.

Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteyksissä suoraan Kellaripanimoon kotisivun www.kellaripanimo.f -lomakkeella tai puhelimitse 040 3500 363.

Kellaripanimon tuotteilla on täysi tyytyväisyystakuu. Kyl väl innan flaskan öppnas, tendens att skumma! Refrigerate well before opening! Foamy!Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

  • EAN: 6430058710073,6430058710325,6430058710486
  • Ainesosat: Ainesosat:
    vesi, sokeri, Chun Mee vihreä tee, musta tee, kurkuma, inkivääri, kombucha-viljelmä.

    Käymismenetelmän avulla valmistettava juoma, johon saattaa muodostua pieni määrä alkoholia (< 1,2 %) Jäähdytä ennen avaamista, saattaa kuohua. Ei lapsille tai raskauden aikana. Saattaa sisältää sakkaa ja kombucha-kasvustoa.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kombucha
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen