Suodatinkahvi, tumma paahto, 250 g

Suodatinkahvi, tumma paahto, 250 g
7,99 €
( 31,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Ihan parasta kahvia ikinä - Ruohonjuuren kahvitestin voittaja!

“Hankinpa käsinveivattavan kotimyllyn, ja johan pomppas! Pelkästään jo mylläämisen ääni ja tuoksu! Onneksi henkilökunnankin kahvihuoneen yleinen suosikkikahvi “Grankku” on myös kokonaisina papuina tarjolla. Kerran kun alkaa myllätä, myllää vastedeskin!”

- Riikka

“Aivan uskomattoman hyvää kahvia. Suosittelen vahi kaikille kahvin rakastajille!”

- Suvi

Yksityiskohdat

Herkullista tummaa erikoiskahvia, jossa maistuu hyvin erikoiskahvin täyteläinen maku. Soveltuu sekä suodatinkahviksi että ranskalaiseen pressopannuun.

Gran Palomar koostuu erikoisvalikoimasta parhaita luonnollisia Arabica-kahvipapuja, joita viljellään Inkojen Andien korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä. Viljelyalueet vaihtelevat 1200 metristä 1800 metriin. Perussa ja Ranskassa myönnetyt kansainväliset tunnustuspalkinnot ovat takeena Gran Palomarin erinomaisesta laadusta.

Gran Palomarin tummapaahtoinen suodatinkahvi valittiin Ruohonjuuren parhaaksi kahviksi vuonna 2016! Aromikkuutensa ja Reiluutensakin puolesta ylivertainen Gran Palomar-luomukahvi on vankkumattomalla ammattitaidolla valmistettu erikoisvalikoimasta parhaita Arabica-kahvipapuja, jotka on viljelty Andien vuoriston korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä.Tässä kahvissa todella maistaa laadun.

Gran Palomarin hienonhienon maun salaisuus piilee sen alusta loppuun tarkasti valvotussa tuotantoketjussa, joka alkaa Perun kahviviljelmiltä ja päättyy Suomeen. Täällä kahvi paahdetaan tuoreena ja pakataan hellävaroen ja taidolla.

Erinomaisen laadun lisäksi tätä kahvia viljellään luonnonmukaisesti ja myydään reilun kaupan periaatteella. Nämä ominaisuudet tekevät Gran Palomarista yhden vetovoimaisimmista kahveista Suomessa ja muualla maailmassa.Lisätiedot

  • EAN: 6430021040039
  • Ainesosat: Ainesosat: Kahvi (Lajikkeet: Caturra (60%), Typica (20%), Pache (10%), Bourbon (10%))
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Tummapaahtoinen kahvi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen