Rå Hygge -pakurikahvi, 226 g

Rå Hygge -pakurikahvi, 226 g
11,50 €
( 50,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Pakurikahvi on poistunut valikoimista

Yksityiskohdat

Rå Hygge pakurikahvi on valitettavasti poistunut valikoimastamme Ruokaviraston määräyksen vuoksi. Pahoittelemme asiaa mutta toivomme, että vielä joskus saamme alkaa myydä tätä loistotuotetta uudelleen!

“Pakurikääpä (Inonotus obliquus) katsotaan EU:ssa uuselintarvikkeeksi, jonka käyttö on sallittu vain rouheena tai vesi- tai etanoliuutteena ravintolisäasetuksen määritelmän mukaisissa ravintolisissä. Tämän lisäksi pakurikääpää voidaan myydä ja markkinoida ainakin Suomessa teetyyppisenä tuotteena (yrttiteenä). Yrttiteellä tarkoitetaan tässä yhteydessä tuoreesta tai kuivatusta pakurista vesiuutolla valmistettua haudutettua juomaa, jota käytetään teen tai kahvin tapaan. Juomaan ei saa kuitenkaan lisätä poreita tai sokeria.

Pakurikäävän käyttö muissa elintarvikkeissa (niin sanotuissa “tavanomaisissa” elintarvikkeissa, kuten smoothieissa, juomissa, proteiinijauheissa, leivässä, kaakaossa tai kahvissa) on sen sijaan kiellettyä, ellei sille voida osoittaa merkittävää käyttöhistoriaa elintarvikkeena EU:n alueella ennen 15.5.1997 tai sille ole haettu ja myönnetty uuselintarvikeasetuksen (EU) 2015/2283 mukainen markkinointilupa.“

Rå Hygge pakurikahvi ei siis sisällä kiellettyjä ainesosia mutta valitettavasti yhdistelmälle pakuri+kahvi ei ole todennettua käyttöhistoriaa.

--------------------

Luomu suodatinjauhettu Arabica-kahvi ripauksella pakuria toivottaa hyvän päivän tervetulleeksi!

Tummapaahtoinen ja matalahappoinen kahvinautinto saa koneet hyrräämään ja mielen virkeäksi. Kun siihen lisätään terveyttä terhakoittava ja kylmän kauden erikoishaasteilta suojaava pakuri, niin jo on ilo ylimillään ja marssitahti viritetty kohti päivän haasteita!

Mikäpä olisikaan mainiompi tapa nauttia kuppi terveyttä edistäviä ainesosia kuin aamukahvin kanssa?!

Testaa heti ja ihastu todenteolla!

Lisätiedot

  • EAN: 5700002148803,5700002148827
  • Ainesosat: Ainesosat: luomu Arabica kahvi (98%), luomu tuplauutettu pakuri (inonotus obliquus) (2%). Uutteen vahvuus 4520mg / pakkaus tai 226mg / kuppi. Tumma paahto. Ingredienser: Ingredienser: organiskt Arabica-kaffe (98%), organiskt extrakt med dubbelt extrakt (inonotus obliquus) (2%). Extraktstyrkan är 4520 mg / förpackning eller 226 mg / kopp. Mörk rostat.
  • Alkuperämaa: Puola
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: luomu