Espressokahvi, jauhettu, 250 g

Espressokahvi, jauhettu, 250 g
8,50 €
( 34,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ainutlaatuinen espresso!

"Aamun peruspilari, vahva pehmeä maku hellii hyvän kahvin ystävää, ja silmät aukeaa uuteen päivään!"

- Elina

"Aamun pelastus! Makuna mitä mojovin. Ei iliman tätä espressoa sementtisilimät aukea aamun tohinoihin :) Ihan the BEst!"

Yksityiskohdat

Gran Palomar Espresso Organico on miellyttävän savuntuoksuinen erikoiskahvi, jonka maku on tasapainoinen. Soveltuu Espresson, cappuccinon ja lattekahvin tekoon.

Gran Palomar koostuu erikoisvalikoimasta parhaita luonnollisia Arabica-kahvipapuja, joita viljellään Inkojen Andien korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä. Viljelyalueet vaihtelevat 1200 metristä 1800 metriin. Perussa ja Ranskassa myönnetyt kansainväliset tunnustuspalkinnot ovat takeena Gran Palomarin erinomaisesta laadusta.

Gran Palomarin hienonhienon maun salaisuus piilee sen alusta loppuun tarkasti valvotussa tuotantoketjussa, joka alkaa Perun kahviviljelmiltä ja päättyy Suomeen. Täällä kahvi paahdetaan tuoreena ja pakataan hellävaroen ja taidolla.

Erinomaisen laadun lisäksi tätä kahvia viljellään luonnonmukaisesti ja myydään reilun kaupan periaatteella. Nämä ominaisuudet tekevät Gran Palomarista yhden vetovoimaisimmista kahveista Suomessa ja muualla maailmassa.Lisätiedot

  • EAN: 6430021040053
  • Ainesosat: Ainesosat: Kahvi (Lajikkeet: Caturra (60%), Typica (20%), Pache (10%), Bourbon (10%))
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Espresso
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen