RUOHISRAKAS – ILOA JA ELINVOIMAA YHÄ USEAMMAN ULOTTUVILLE

Ruohisrakkaana viet yhdessä kanssamme iloa, elinvoimaa ja innostusta Ruohonjuuresta ja mahtituotteistamme eteenpäin – myös niille paikkakunnille, joissa ei vielä Ruohonjuuren myymälää ole. Järjestät tuote-esittelyjä tai -kutsuja esimerkiksi kotonasi, työpaikallasi tai harrastuspiirissäsi ja välität iloa, elinvoimaa ja positiivista pöhinää myös sosiaalisen median kanavissasi

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

  • Mahdollisuuden järjestää esimerkiksi ”Ruohonjuuri-kotikutsut” tai -esittelyn pienemmälle porukalle haluamallasi teemalla (esimerkiksi luonnonkosmetiikka, superfoodit tai ravintolisät).
  • Materiaalia jaettavaksi omissa sosiaalisissa piireissäsi ja verkostoissasi sekä livenä että sosiaalisessa mediassa
  • Kutsuja tilaisuuksiimme ja tuotepalkintoja –  pääset myös osaksi mahtavaa samanhenkisten asiakkaidemme yhteisöä.
  • Palkitsemme myös sinut aktiivisuudestasi! Saat aktiivisen toimintasi tuloksena erityisetuja Ruohonjuuressa, kuten oman henkilökohtaisen Ruohisrakas-kortin, jota näyttämällä olet oikeutettu 20 % alennukseen normaalihintaisista tuotteista kaikissa Ruohonjuuren myymälöissä sekä -20% alekoodin, joka on voimassa Ruohonjuuren verkkokaupassa.
  • Mahtavan, innokkaan ja aktiivisen Ruohisrakas-yhteisön, yhteisiä tilaisuuksia ja tapaamisia

Lue lisää:

Ruohisrakas-lähettiläät tulevat iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville ympäri Suomen >> 

Ruohisrakas-kutsut korealaisen ihonhoidon teemalla >>

Inspiraatiota, iloa ja elinvoimaa Ruohisrakas-tapaamisessa >>

VINKKEJÄ KUTSUJEN TAI TUOTE-ESITTELYN JÄRJESTÄMISEEN:

1. SUUNNITTELE TEEMA JA VALITSE TUOTTEET, JOITA HALUAT ESITELLÄ

Esiteltävät mahtituotteet löydät myös listattuna tämän sivun alaosasta - tutustu ja valitse oma suosikkisi!

2. LÄHETÄ KUTSUT 

Voit järjestää kutsut tai tuote-esittelyn kotonasi, työpaikallasi, harrastuspiirissäsi, perhekahvilassa tai missä vain haluat! Vieraiden kutsuminen onnistuu helposti esimerkiksi luomalla Facebook-tapahtuma ja kutsumalla ihmisiä mukaan. Kutsua kannattaa jakaa myös muissa omissa sosiaalisen median kanavissasi. Voit lisätä kutsuun tietoa esiteltävistä tuotteista sekä houkuttelevia kuvia halutessasi. Alta löydät kuvia, joita voit vapaasti käyttää tapahtuman ja tuotteiden markkinoinnissa. 

KUVIA FACEBOOK-TAPAHTUMAN MARKKINOINTIIN:

         

FIILISKUVIA, JOITA VOIT KÄYTTÄÄ TAPAHTUMAN MARKKINOINNISSA:

              

3. VINKKEJÄ KUTSUILLE JA ESITTELYIHIN

Valittuasi esittelyyn tulevat tuotteet, saat Ruohonjuuresta materiaalia tuotteen markkinoinnin tueksi. Kattavan infopaketin tuotteesta löydät myös Ruohonjuuren verkkokaupasta kyseisen tuotteen sivulta (tuotteen hyödyt, käyttö, ominaisuudet, muiden asiakkaiden suosituksia, ainesosat). Jos sinulla tai ystävilläsi on jo hyviä kokemuksia tuotteesta, kannattaa tuoda myös niitä tuotteen esittelyssä esiin.

Varaa kutsuille pientä purtavaa ja juotavaa, tai järjestä kutsut nyyttäriperiaatteella. Herkulliset purtavat pöytään löydät kätevästi Ruohonjuuren antimista :)

Järjestäessäsi kutsut tai esittelyn saat Ruohonjuuresta erillisen yksilöllisen alekoodin, jolla vieraat voivat illan aikana tehdä tilauksen verkkokaupastamme -15% alennuksella. Kukin tilaaja tekee tilauksen itse ja tuotteet postitetaan hänelle suoraan kotiin. Alekoodin kautta tehdyt ostokset kirjautuvat Ruohonjuuren verkkokaupassa automaattisesti järjestämäsi tuote-esittelyn tai kutsujen kautta tehdyksi, joten tätä kautta sekä sinä että me Ruohonjuuressa saamme kätevästi tiedon kauttasi myydyistä tuotteista. Palkitsemme sinut Ruohisrakkaana aktiivisuudestasi kauttasi myytyjen tuotteiden perusteella.

HALUATKO MUKAAN RUOHISRAKKAAKSI?

Tällä hetkellä meillä ei ole avointa Ruohisrakas-hakua käynnissä, mutta haemme joukkoomme jälleen iloisia ja aktiivisia Ruohisrakkaita vuonna 2021.

Jos kiinnostuit, voit jättää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta, niin huomoimme sen seuraavan haun yhteydessä. Iso kiitos!