Ruoansulatusentsyymit

30 kaps
Ruoansulatusentsyymit
30 kaps
16,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tämä entsyymi tekee eetvarttia elimistöllesi!

Yksityiskohdat

"Tässäpä hyvinvointisi tueksi varsin tehokas, täysin lisä- ja täyteaineeton ruoansulatusentsyymi. Todellinen tehopakkaus isältää reilun kirjon niin proteaaseja, amylaaseja kuin myös lipaaseja. Mukana myös spesifimpejä entsyymejä tehostamaan vaikutusta.

Ruuansulatusentsyymit ovat viime aikoina nousseet suureen suosioon vatsansa hyvinvointia sekä kokonaisvaltaista tervceyttä arvostavien keskuudessa.

Gluteeniton, maidoton, lisäaineeton, täyteaineeton, vegaaninen valinta, testaa ja ihastu itsekin!

Kuinka käytän ruoansulatusentsyymiä?
1 kapseli ennen ruokailua pienen vesimäärän kera.

Suositeltava vuorokausiannos:
1 kapseli 1-4 kertaa vuorokaudessa, tai aina aterioinnin yhteydessä.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tärpästikkeleinkään ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos."

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kaps
 • EAN: 6430039221574
 • Ainesosat: "Ainesosat / Ingredienser:
  Proteaasi / Proteas, Amylaasi / Amylas, Lipaasi / Lipas, Sellulaasi / Cellulas, Maltaasi / Maltas, Pektinaasi (+ Fytaasi) / Pectinas (+ Fytas), Ksylanaasi / Xylanas, Glukoamylaasi / Glucoamylas, Laktaasi / Laktas, Invertaasi / Invertas, Alfagalaktosidaasi / Alfagalaktosidas

  Kapseli / Kapsel: Selluloosa / Cellulosa, vesi / vatten
 • Nutrition Info:

  Ravintolisälle ominaisten aineiden määrä per 1 kapseli:
  Amylaasi 8,440 DU
  Proteaasi 20,000 HUT
  Glukoamylaasi 10 AGU
  Lipaasi 450 FCCFIP
  Laktaasi 300 ALU
  Alfagalaktosidaasi 50 GalU
  Sellulaasi 500 CU
  Maltaasi 100 DP°
  Invertaasi 270 SU
  Pektinaasi (+ Fytaasi) 45
  Endo-PGU
  Ksylanaasi 100 XU"
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen