Ruoansulatusentsyymit, 14 g

30 kapselia
Ruoansulatusentsyymit, 14 g
30 kapselia
15,95 €
( 1 139,29 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Puhdistamon ruuansulatusentsyymit tekevät eetvarttia elimistöllesi!

Yksityiskohdat

Puhdistamon ruoansulatusentsyymit sisältävät terhakan tehokkaan kimaran huolella valittuja entsyymikantoja. 

Puhdistamon ensiluokkaisten entsyymien valmistuksessa käytetty teknologia mahdollistaa sen, että entsyymit säilyttävät toimintakykynsä erittäin happamassa, sekä myös erittäin emäksisessä ympäristössä. Vatsaasi päästessään tämä tehopakkaus todella toimii!

Puhdistamon ruoansulatusentsyymit ovat laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton valinta. Ne eivät lainkaan sisällä liivatetta tai muitakaan eläin- peräisiä ainesosia.

Pakkauskoko: 30 kapselia

- Yksi kapseli ennen ruokailua
- Enstyymit pelittävät oivallisesti heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen

Puhdistamon ruansulatusentsyymien käyttö:

1 kapseli ennen ruokailua pienen vesimäärän kera.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 kapseli 1 - 4 kertaa päivässä / En kapsel 1 - 4 gånger per dag

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi). Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Mitä ovat ruuansulatusentsyymit?

Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Entsyymit ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 6430039222625
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Amylaasit, proteaasit, lipaasit, laktaasi, sellulaasi, betaglu- kanaasi, alfagalaktosidaasi, ksylanaasi, maltaasi, fytaasi, glukoamylaasi, invertaasi. Kapseli: Selluloosa, Vesi

  Ingredienser: Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Cellulosa, Vatten


  Säilytys / Förvaring: Kuivassa ja valolta suojattuna / I torrt och skyddad mot ljus

  Pakattu / Förpackade: Suomi / Finland

  Alkuperämaa / Ursprungsland: USA

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen