Rouskuva siitakesieni, 40 g

Rouskuva siitakesieni, 40 g

Normaali hinta: 4,35 €

Special Price 3,70 €

( 92,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Sieniherkku, joka sulaa suuhusi!

"Täydellinen herkku! Other Foodsin vegaaniset sienisipsit ovat paitsi kertakaikkisen herkullisia, myös koostumukseltaan ihanan rapsakoita. Pussi menee hujauksessa. Näistä saa kivan lisän myös esimerkiksi salaattiin tai keittoon."

- Mari

"Maukas uusi tuttavuus, johon jää kerralla koukkuun! Ravintorikkaat rouskuteltavat maistuvat kaikille ja pussi sujahtaakin suuhun nopeasti."

- Salla

"Ihanaa vaihtelua perussipseille. Todella maukas ja rouskuva herkku kaikille sienten ystäville."

- Rosa

“Ehkä paras suolainen herkku ikinä. Maistuu myös yleensä sieniä karttavalle avopuoliselle. Helpointa ottaa kaksi pussia kerralla, toinen kotimatkalle ja toinen sitten illaksi vielä leffaevääksi."

- Jussi

Yksityiskohdat

Tässäpä vallankumouksellinen välipala! Shiitake-sienten maanläheinen umami-maku yhdistettynä ripaukseen Himalajan suolaa, tämä herkku vie suolaisenhimon mennessään!

Japanista ja Kiinasta lähtöisin olevia shiitake-sieniä on käytetty perinteisessä itämaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan. Shiitake-sienen useimmat terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä, joka on voimakas antioksidantti. Shiitake-sienissä on myös kuparia, seleeniä, mangaania ja sinkkiä sekä D-, B5- ja B6-vitamiineja.

Other Foods -tuotesarjan sienisnacksit maistuvat ja tuntuvat samoilta kuin luonnollisesti, hitaasti paistetut sienet. Tuotteissa ei ole keinotekoisia väriaineita, lisäaineita eikä säilöntäaineita.

Lisätiedot

  • EAN: 5060551420653
  • Ainesosat:

    Ainesosat: Siitakesieni, vastuullisesti tuotettu vihreä palmuöljy, maltoosi, himalajansuola. Saattaa sisältää soijaa.

    Ingredienser: Siitakesvamp, grön palmolja, maltos, himalaya salt. Kan innehålla spår av soja.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Naposteltavat