Rosmariini-jalkakylpy, 100 g

Rosmariini-jalkakylpy, 100 g
13,95 €
( 139,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Kylve väsyneet jalat tokenemaan entistäkin ehommiksi!

Yksityiskohdat

Kaurilan saunan yrttien ja kukkien tuoksuiset jalkakylpytabletit tuovat ihanaa luksusta päivään.

Tämä railakkaan raikkaalla rosmariinillä ryyditetty jalkakylpy saa veren kiertämään ja väsyneet jalat tokenemaan entistäkin ehommiksi!

Koipesi kylvetät siis vetreiksi käden käänteessä, aistejasi monipuolisesti hemmotellen!

Kaurilan saunan jalkakylvyn käyttö:

Laita lämmintä vettä vatiin. Lisää veteen yksi jalkakylpytabletti ja anna ihanan hemmotteluhetken virkistää ja rentouttaa varpaasi. Ekologinen ja eettinen valinta itsellesi ja ympäristöllesi.

Vegaaninen tuote - ja hemmotteleva valinta hyvinvointisi tueksi.

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta.

Kaurilan saunan hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat hipiääsi ja hiuksiasi hellävaraisesti ja ovat hämmästyttävän riittoisia käytössä. Suuren suosion Ruohonjuuren laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa ovat saavuttaneet myös Kaurilan saunan tehokkaat deodoranttivoiteet, jotka pitävät pintansa hikisimmälläkin hetkellä!

Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet nappaat ihosi iloksi Ruohonjuuresta. Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 6430072580317
  • Ainesosat: INCI: Sodium chloride (Sea Salt), Sodium bicarbonate (Baking soda), Citrid acid, Cocos nucifera (Coconut oil). Essential oil: Rosmarinus officinalis"
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen