Roobiotic-puhtipallero, maca-kaakao, 22 g

Roobiotic-puhtipallero, maca-kaakao, 22 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Hyvän mielen herkku on tarmoa tulvillaan!

Yksityiskohdat

Macalla ja kaakaolla sekä monipuolisesti hyväätekevillä probiooteilla ryyditetyt, kuitupitoiset Roobiotic-pallerot hyppäävät avuksesi silloin, kun hetki on heikko ja olo kuin olmilla. Herkulliset puhtipallerot palauttavat sisäisen supersankarin voimiinsa ja lataavat kroppasi täyteen positiivista energiaa. Kohti ääretöntä - ja sen yli!

Roobiotic-puhtipalleroiden sisältämät Lactobacillus acidophilus-probiootit palauttavat tasapainon vatsaasi ja tukevat hyvinvointiasi varsin monipuolisesti. Kyseessä on siis terhakoittava terveysherkku - ja ennen kaikkea ihan mahdottoman maukas välipala! Terveellinen voi siis olla huikean herkullista - tämän voimapallon sekä vatsasi että makunystyräsi ihan taatusti ostaisivat.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla terveyttäsi edistäviä vaikutuksia mutta juuri tähän saumaan emme voi niistä enempiä pukahdella.

Lisätiedot

 • EAN: 3800232730242
 • Ainesosat: Bulgaria - Taateli*, MANTELI*, kookoskukkanektari*, PARAPÄHKINÄ*, hamppuproteiini*, kaakaojauhe*(5%), macajauhe* (3%), Lactobacillus acidophilus. *=Luomulaatuinen & raaka.

  Ravintosisältö per 100g
  Energia (kj/kcal) 1891/ 452g
  Rasvat 26g
  - josta tyydyttyneitä 3g
  Hiilihydraatit 37g
  - josta sokeria 25g
  Kuitu 6.6g
  Proteiini 15g
  Suola 0.59g
 • Alkuperämaa: Bulgaria
 • Diet: gluteeniton
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen