Roobiotic-puhtipallero, kirsikka-acerola, 22 g

Roobiotic-puhtipallero, kirsikka-acerola, 22 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Fiksu puhtipallero valloittaa mielen ja kielen!

Yksityiskohdat

Kirsikalla ja acerolalla sekä monipuolisesti hyväätekevillä probiooteilla ryyditetyt, kuitupitoiset Roobiotic-pallerot hyppäävät avuksesi silloin, kun hetki on heikko ja olo kuin olmilla. Herkulliset puhtipallerot palauttavat sisäisen supersankarin voimiinsa ja lataavat kroppasi täyteen positiivista energiaa. Kohti ääretöntä - ja sen yli!

Roobiotic-puhtipalleroiden sisältämät Lactobacillus acidophilus-probiootit palauttavat tasapainon vatsaasi ja tukevat hyvinvointiasi varsin monipuolisesti. Kyseessä on siis terhakoittava terveysherkku - ja ennen kaikkea ihan mahdottoman maukas välipala! Terveellinen voi siis olla huikean herkullista - tämän voimapallon sekä vatsasi että makunystyräsi ihan taatusti ostaisivat.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla terveyttäsi edistäviä vaikutuksia mutta juuri tähän saumaan emme voi niistä enempiä pukahdella.

Lisätiedot

 • EAN: 3800232730365
 • Ainesosat: Bulgaria - taateli*, CASHEWPÄHKINÄ*, kirsikka*(20%), hamppuproteiini*, kookoskukkanektari*, ruusunmarja*, acerola*(5%), Lactobacilus acidophilus. *= Luomullatuinen & raaka.

  Ravintosisältö per 100g
  Energia (kj/kcal) 1557/337g
  Rasvat 12g
  - josta tyydyttyneitä 2.6g
  Hiilihydraatit 51g
  - josta sokeria 28g
  Kuitu 7.2g
  Proteiini 12g
  Suola 0.32g
 • Alkuperämaa: Bulgaria
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen