Roobiotic-pallo,ginseng & lehtikaali, 22 g, 22 g

Roobiotic-pallo,ginseng & lehtikaali, 22 g, 22 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Voimapallona luokses pompin taas!

Yksityiskohdat

Ginsengillä ja lehtikaalilla sekä monipuolisesti hyväätekevillä probiooteilla ryyditetyt, kuitupitoiset Roobiotic-pallerot hyppäävät avuksesi silloin, kun hetki on heikko ja olo kuin olmilla. Herkulliset puhtipallerot palauttavat sisäisen supersankarin voimiinsa ja lataavat kroppasi täyteen positiivista energiaa. Kohti ääretöntä - ja sen yli!

Roobiotic-puhtipalleroiden sisältämät Lactobacillus acidophilus-probiootit palauttavat tasapainon vatsaasi ja tukevat hyvinvointiasi varsin monipuolisesti. Kyseessä on siis terhakoittava terveysherkku - ja ennen kaikkea ihan mahdottoman maukas välipala! Terveellinen voi siis olla huikean herkullista - tämän voimapallon sekä vatsasi että makunystyräsi ihan taatusti ostaisivat.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla terveyttäsi edistäviä vaikutuksia mutta juuri tähän saumaan emme voi niistä enempiä pukahdella.

Lisätiedot

 • EAN: 3800232731638
 • Ainesosat: Bulgaria - Karpalo** omenamehussa**, taateli*, MANTELI*, CASHEWPÄHKINÄ*, inkamarja*, kurpitsaproteiini*, kookoskukkanektari, lehtikaali*(3%), ginseng*(1%), Lactobacillus acidophilus. *Luomulatuinen & raaka, **Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö per 100g
  Energia (kj/kcal) 1715/410g
  Rasvat 17g
  - josta tyydyttyneitä 2.7g
  Hiilihydraatit 46g
  - josta sokeria 28g
  Kuitu 6.8g
  Proteiini 15g
  Suola 0.91g
 • Alkuperämaa: Bulgaria
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen