Risiiniöljy, 50 ml

Risiiniöljy, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Risiiniöljy on monipuolinen "ihmeöljy" ihonhoitoon, ripsien tuuhennukseen ja parrankasvuakin edistämään

"Suosittelin tätä mieskaverille kunnianhimoiseen parrankasvatusoperaatioon ja tuloksia on tullut. Risiiniöljy rauhoittaa kutinaa ja täten ehkäisee voimakkaita parranajotaipumuksia. Öljy sekä hoitaa ihoa että antaa partakarvoille elinvoimaa. Muhkean parran salaisuus!" - Saija“Ripset pitkiksi ja tuuheiksi ja silmät säihkymään ;)”

- Jonna

Yksityiskohdat

Huikaisevan suosion saavuttaneella, kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ihan ilman turhia kemikaaleja.

Risiiniöljy avittaa myös parran ja viiksien kasvua ja sitä voi käyttää myös päänahkaan hierottuna hiusten kasvua edistämään.

Tee näin - risiiniöljyn käyttö ripsien pidentämiseksi:
Levitä vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja anna öljyhoidon vaikuttaa yön yli. Homma hoituu siis hurjan helposti - ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä!

Ripset kasvavat risiiniöljyhoidon ansiosta pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi. Luonnonkosmetiikkalaatuinen, täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka saavat melkeinpä ihmeitä aikaan ripsilläsi!

Lisäksi tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten ja parran kasvua parantamaan.

Lisätiedot

  • EAN: 3760172443407
  • Ainesosat: Ainesosat: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Risiiniöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen