Rintaöljy, 50 ml

Rintaöljy, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Maidoneritystä tukeva, ihoa joustavoittava öljy.

Yksityiskohdat

Rintaöljy sisältää aitoja haihtuvia öljyjä fenkolin ja kuminan siemenistä, joilla on pitkä perinne maidoneritystä stimuloivina aineina. Sen perustana oleva hieno manteliöljy tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Vegaaninen.

Käytä näin: Voidaan käyttää useita kertoja päivässä 38. raskausviikosta alkaen.

Lämmitä tippa öljyä kämmenissä. Hiero ihoon, ei kuitenkaan nännipihalle, kohti kaulaa ja dekolteealuetta. Öljyn hieronta edesauttaa verenkiertoa ja ylläpitää rinnan alueen lämpöä. Dermatologisesti testattu.

Imetysaikana äidin on syytä kiinnittää huomiota myös omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa sekä ravintoonsa. Rauha, lepo ja kunnon yöuni auttavat toipumaan synnytyksestä ja jaksamaan pienen vauvan kanssa. Äidin vointi ja ravinto vaikuttavat suoraan vauvaan ja sen oloon.

Weledan raskausajan tuotteet tuovat apua raskaus- ja imetysajan ihonhoidollisiin tarpeisiin. Niitä kehitettäessä on käytetty kätilöiden asiantuntemusta ja osaamista.

Raskausajan hoitoöljy ja Synnytykseen valmistautumisöljy pehmentävät ja tekevät ihon joustaviksi kun se joutuu kovan venytyksen kohteeksi. Rintaöljy vilkastuttaa maidoneritystä. Vauvan vatsanhierontaöljy on paitsi luonnollinen apu koliikkivaivoihin myös tukena vahvistamassa lapsen ja vanhempien suhdetta. Imetysteetä voi nauttia vaikka imettää, iltaisinkin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095099
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Manteliöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hoitoöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen