Riisiproteiini, vanilja, 300 g

Riisiproteiini, vanilja, 300 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Ensiluokkainen, silkkinen, 89% proteiinia sisältävä vaniljainen riisiproteiini!

"Proteiini on tärkeä ravintoaine etenkin paljon liikkuvalle - protskua tulisikin saada monipuolisesti jokaisella aterialla. Hyvä ja luonnollinen proteiinin lähde on esimerkiksi riisiproteiini, joka on myös vatsaystävällinen valinta. Riisiproteiinia voi sekoittaa esimerkiksi puuroihin, leipiin tai vaikkapa smoothieen. Suosittelen testaamaan!"

-Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas“Tämä tuote on varmasti vaativammankin kuluttajan mieleen, sillä koostumus on ihanan silkkinen ja maku vahvan vaniljainen. Sopii loistavasti smoothieihin, leivontaan tai vaikka puuroon proteiinilisänä. Herkkä vatsani on kestänyt myös tätä laadukasta tuotetta aivan loistavasti.”

- Erika

Yksityiskohdat

Foodinin riisiproteiini on valmistettu siten, että kaikki tärkeä aines korkealaatuisesta luomusertifioidusta ruskeasta kokojyväriisistä on säilytetty. Ruskean kokojyväriisin kuori, riisilese on ns. superfood itsessään – ja on se on iso osa tätä tuotetta. Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja kaikki ravinnepitoisuudet nousevat satoja prosentteja. Tämän jälkeen idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Tuloksena käsittämättömän ravinnerikas, täydellinen proteiini, joka on käytännössä superfood ja proteiini samassa purkissa. Ensiluokkaiset prosessit mahdollistavat sen, että Foodinin riisiproteiini sisältää jopa 89% proteiinia, vain 3g rasvaa 1g hiilihydraatteja!

Tuote sisältää runsaasti proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Valmistettu täysin luonnonmukaisin tuotantokeinoin ilman torjunta- ja lisäaineita. Vanilja tulee aidosta, luomu vanljauutteesta ja makeus steviasta.

Foodinin riisiproteiini valmistetaan Kiinassa nykyiaikaisissa tuotantotiloissa, jossa se putsataan, fermentoidaan ja pakataan. Riisi tulee Vietnamista ja Kambodzasta, jossa maaperä on puhtaampaa ja näin ollen riisi on myös mahdollisimman puhdasta.

Sopii erittäin hyvin smoothieen lisäämään sen proteiinipitoisuutta. Sekoita 0,5 dl proteiinia 3 dl:aan nestettä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051828911
 • Ainesosat: Ainesosat: Raaka riisiproteiinijauhe* (biofermentoitu, idätetty), Vaniljauute*, stevia. *=Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 371 kcal
  Proteiinia: 85 g
  Hiilihydraatteja: 2 g
  Rasvaa: 3 g
  Ravintokuitua: 1 g
  Rautaa: 14 mg
  Alaniinia: 5680 mg
  Arginiinia: 8200 mg
  Asparargiinihappoa: 9100 mg
  Glutamiinihappoa: 17950 mg
  Kystiinia: 1952 mg
  Glysiinia: 4300 mg
  Histidiinia: 2370 mg
  Isoleusiinia: 4210 mg
  Leusiinia: 8500 mg
  Metioniinia: 3900 mg
  Fenyylialaniinia: 5100 mg
  Proliinia: 4450 mg
  Seriinia: 5320 mg
  Treoniinia: 3700 mg
  Tryptofaania: 920 mg
  Tyrosiinia: 5450 mg
  Valiinia: 6100 mg
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Riisi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, luomu, rawfood