Riisiproteiini, suklaa, 650 g

Riisiproteiini, suklaa, 650 g
22,95 €
( 35,31 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood
Suklainen riisiproteiini reilussa pakkauksessa.

"Proteiini on tärkeä ravintoaine etenkin paljon liikkuvalle - protskua tulisikin saada monipuolisesti jokaisella aterialla. Hyvä ja luonnollinen proteiinin lähde on esimerkiksi riisiproteiini, joka on myös vatsaystävällinen valinta. Riisiproteiinia voi sekoittaa esimerkiksi puuroihin, leipiin tai vaikkapa smoothieen. Suosittelen testaamaan!"

-Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Foodinin riisiproteiini on valmistettu siten, että kaikki tärkeä aines korkealaatuisesta luomusertifioidusta ruskeasta kokojyväriisistä on säilytetty. Ruskean kokojyväriisin kuori, riisilese on ns. superfood itsessään – ja on se on iso osa tätä tuotetta.

Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja ravinnepitoisuudet nousevat. Tämän jälkeen idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Tuloksena käsittämättömän ravinnerikas, täydellinen proteiini, joka on käytännössä superfood ja proteiini samassa purkissa Ensiluokkaiset prosessit mahdollistavat sen, että Foodinin riisiproteiini sisältää jopa 89 % proteiinia, vain 3 g rasvaa 1 g hiilihydraatteja!

Valmistettu täysin luonnonmukaisin tuotantokeinoin ilman liuottimia, torjunta- ja lisäaineita.

Foodinin riisiproteiini valmistetaan Kiinassa nykyiaikaisissa tuotantotiloissa, jossa se putsataan, fermentoidaan ja pakataan.

Tuote sisältää runsaasti proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Käyttö:

Sekoita täyteläistä suklaalla maustettua riisiproteiinia 0,5 dl smoothieen, jugurttiin tai palautusjuomaasi. Voit käyttää sitä myös ruoanlaitossa tai leivonnassa tuomaan lisää proteiinipitoisuutta. Proteiini on maustettu paahdetulla ja luomulaatuisella raa'alla kaakaojauheella. Sopii erittäin hyvin smoothieen lisäämään sen proteiinipitoisuutta.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055212129
 • Ainesosat: Ainesosat: Raaka, luomusertifioitu riisiproteiinijauhe (biofermentoitu, idätetty), paahdettu kaakaojauhe, raaka kaakaojauhe*, ksantaanikumi, stevia. *=Luomu

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 387 kcal Proteiinia: 89 g
  Hiilihydraatteja: 1 g
  Rasvaa: 3 g
  Ravintokuitua: 1 g
  Rautaa: 14 mg
  Alaniinia: 5680 mg
  Arginiinia: 8200 mg
  Asparargiinihappoa: 9100 mg
  Glutamiinihappoa: 17950 mg
  Kystiinia: 1952 mg
  Glysiinia: 4300 mg
  Histidiinia: 2370 mg
  Isoleusiinia: 4210 mg
  Leusiinia: 8500 mg
  Metioniinia: 3900 mg
  Fenyylialaniinia: 5100 mg
  Proliinia: 4450 mg
  Seriinia: 5320 mg
  Treoniinia: 3700 mg
  Tryptofaania: 920 mg
  Tyrosiinia: 5450 mg
  Valiinia: 6100 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Riisi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood