Riisikakku, tamari & musta seesaminsiemen, 112 g

Riisikakku, tamari & musta seesaminsiemen, 112 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Todella maukas riisikakku vaativaankin makuun.

Yksityiskohdat

Jos riisikakut ovat mielestäsi tylsää naposteltavaa, maistapa tätä! Tässä riisikakussa todellakin ovat maut kohdillaan. Gluteeniton, mustilla seesaminsiemenillä ja tamarilla maustettu makuelämys on rapsakka rouskuteltava - joka maistuu ihan sellaisenaan. Testaa myös tahinin kaverina, niin saa herkkuhetkestäsi vieläpä tuplasti maittavamman!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5021554987673
 • Ainesosat: Ainesosat: Täysjyväriisi*, riisisiirappi*, mustat paahdetut seesaminsiemenet*, tamari* (soijapapu*, merisuola), mirin* (makea riisi*, hapatettu riisi*), merisuola
  * = luomulaatua.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1565 kJ/374 kcal
  Rasva 2,5 g
  mistä tyydyttyneitä 0,5 g
  Hiilihydraatteja 78 g
  mistä sokereita 15 g
  Kuitua 3,6 g
  Proteiinia 8,6 g
  Suola 2,7 g
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Riisikakut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen