Rescue plus -vitamiinipastillit, 42 g

Rescue plus -vitamiinipastillit, 42 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Pysy selkeänä ja maltillisena!

Yksityiskohdat

Kätevät ja hyvänmakuiset Rescue plus- vitamiinipastillit! Herkulliset appelsiinin ja seljankukan makuiset rescue plus pastillit sisältävät rauhoittavaa kukkauutesekoitusta rescue remedy (5 eri kukkauutetta) sekä vaikutusta täydentäviä valikoituja B-ryhmän vitamiineja. Pakkaus sisältää 10 kpl sokerittomia pastilleita.

Käyttö:

Pistä poskeesi ennen tenttiä, haastattelua ym. jännittävää tilannetta tai silloin kun tunnet itsesi hermostuneeksi.

Huom! Liikaa nautittuna lievästi laksatiivinen.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5000488109368,5000488109382
  • Ainesosat: Ainesosat: Isomalti-E953, Maltitoli-E965, xylitoli-E967, Stevia-E960), vesi, sitruunahappo, luonnollinen appelsiini- ja mustaselja-aromi, B5 ja B12-vitamiinit, betakaroteeni, Rescue Remedy viiden kukan kukkauute.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Bach-kukkauutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen