RegulatPro Metabolic, 350 ml

RegulatPro Metabolic, 350 ml

Normaali hinta: 59,95 €

Special Price 49,95 €

( 142,71 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Entsyymitoimintaa buustavaa jymytuote - mukana myös vitamiineja!

"Varsinkin syksyn kynnyksellä suosittelen kaikille todella lämpimästi Regulat-entsyymivalmistekuuria! Yksi pullokin auttaa virkistymään ja parantamaan ruuansulastusta - ja muutama lisää niin huomaat varmasti eron entiseen. Aluksi saattaa tulla puhdistusoireita, kun kuonat lähtevät liikkeelle, mutta pian alkaa jo vatsa toimia ja ravintoaineiden paremman imeytyvyyden myötä olo virkistyy ja mahdollisiin allergioihinkin voi saada apua. Lapsillekin annan kuureina puolikkaita annoksia. Kokeile myös tehdä iholle liuos, joka auttaa erinäisiin iho-ongelmiin."

- Susanna


”Ihan mieletön tonic kenelle tahansa, mutta teho korostuu terveyshaasteista kärsivillä ihmisillä. Regulatista apua ovat saaneet kymmenettuhannet ihmiset. Itse olen toipunut tämän entsyymivalmisteen avulla haastavistakin tilanteista! Regulat on mm. auttanut ratkaisevasti keliakian hoitotasapainon ylläpitämisessä.”

- Kati

Yksityiskohdat

Appelsiininmakuinen, huikean suosion saavuttanut RegulatPro Metabolic on vitamiineilla ja mineraaleilla täydennetty jymyvalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulat on valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista. Regulatin monipuoliset vaikutukset näkyvät mm. kasvaneena energisyytenä.

Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä)

RegulatPro Metabolic sisältää ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja.

Regulat valmistetaan patentoidulla kaskadifermentointi -menetelmällä (vaihekäyttämismenetelmä) luomulaatuisista hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista. Fermentoinnissa näiden seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Tuona aikana raaka-aineista peräisin olevien entsyymien ja fytokemikaalien määrä kasvaa moninkertaiseksi. Yhden Regulat-pullon valmistukseen käytetään kaikkiaan korillisen verran raaka-aineita. Regulatin tuotannossa käytetään vain aurinkoenergiaa.

Käyttö ja annostus: Ota 10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla päivällisen jälkeen laimentamattomana. Anna valmisteen vaikuttaa suussa hetki ennen sen nielemistä. Voidaan tarvittaessa laimentaa puoleen lasilliseen vettä tai mehua.

Ravistettava ennen käyttöä. Käytettävä yhden kuukauden sisällä avaamisesta. Avattuna säilytys mieluiten jääkaapissa.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 4260084345442
 • Ainesosat: Ainesosat: Regulat (vesi, sitruuna*, taateli*, viikuna*, saksanpähkinä*, kookospähkinä*, sipuli*, soijapapu*, kasviperäinen glyseriini, selleri*, pavunidut*, artisokka*, herne*, hirssi*, mausteet*, kurkuma*, sahrami*), appelsiinimehutiiviste, magnesiumsitraatti, C-vitamiini, luonnolliset aromit, vaniljasokeri*, sinkkikloridi, mangaanisulfaatti, D3-vitamiini, niasiini, kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinikloridi hydrokloridi, kromikloridiheksahydraatti, foolihappo, syanokobalamiini. *
  * = luomulaatuinen.

  Ravintosisältö / 100 ml:
  Energiaa, 178 kJ / 42,5 kcal
  Proteiinia, 0,6 g
  Hiilihydraatteja, 9,47 g
  - josta sokeria, 4,97 g
  Rasvaa, 0,14 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja, < 0,1 g
  Ravintokuituja, 1,1 g
  Natriumia, 0,01 g
  Magnesiumia, 562,5 mg (150 %*)
  C-vitamiinia, 200 mg (250 %*)
  D-vitamiinia, 75 μg (1500 %*)
  Tiamiinia, 1,65 mg (150 %*)
  Riboflaviinia, 2,1 mg (150 %*)
  Niasiinia, 24 mg (150 %*)
  Pantoteenihappoa, 9 mg (150 %*)
  B6-vitamiinia, 2,1 mg (150 %*)
  Foolihappoa, 300 μg (150 %*)
  B12-vitamiinia, 3,75 μg (150 %*)
  Sinkkiä, 50 mg (500 %*)
  Mangaania, 10 mg (500 %*)
  Kromia, 200 μg (500 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen