Palavartalovoide, kuivalle iholle (Raw cacao), 70 g

Palavartalovoide, kuivalle iholle (Raw cacao), 70 g
13,90 €
( 198,57 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Zero waste -vartalovoide - kuivan ihon paras kaveri!

Yksityiskohdat

Jätteiden syntyä ehkäisevää zero waste -ajattelua edustaa tämä käsintehty palavartalovoide, jonka tehoaineena temmeltää ihoa monipuolisesti ravitseva raakakaakaovoi.

Etenkin kuivalle iholle tarkoitettu, palamuotoinen vartalovoide on vedetön ja supertrendikäs valinta, joka on suorastaan pullollaan antioksidantteja ja hoitavia rasvahappoja.

Kaakaovoista tehonsa ammentava palavartalovoide korjaa tehokkaasti stressaantunutta, kuivaa tai halkeilevaa ihoa ja jättää iholle kosteuttavan, suojaavan kalvon saasteita vastaan.

Tässä palavartalovoiteessa on ihastuttavan kermainen, suolaisenmakea ja suklainen tuoksu - joka toden totta saa aistisi avautumaan!

Palavartalovoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta etenkin kuivalle iholle. 100 % luonnollinen voide on tehty käsityönä Ranskassa - Sinun ja ihosi parhaaksi!

Palamuotoisen vartalovoiteen käyttö: 
Kun hierot palaa iholle, se sulaa ja tuo iholle suojaavia antioksidantteja ja korjaavia ravintoaineita sekä auttaa ihoa yöllä uusiutumaan. 

 

Lisätiedot

  • EAN: 0660845434530,660845434530
  • Ainesosat: organic raw cocoa butter (theobroma cacao); organic raw shea butter (butyrospermum parkii); organic avocado oil (persea gratissima).
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Vartalovoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen