Ravintohiivahiutaleet, 200 g

Ravintohiivahiutaleet, 200 g
5,35 €
( 26,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Ripottele ravinteita ruokiisi näppärästi!

Yksityiskohdat

Vähäsuolaisena ja miellyttävää juustomaista makua antavana ravintohiiva yhdistää suolaisten ruokien muita makuja. Hiutaleet sopivat erityisen hyvin ruokiin, joihin kaivataan umamimaista parmesanin makua. Sopii mm. erilaisiin kastikkeisiin, pastoihin ja seitaniin tai ripoteltuna popcornin, leivän ja salaatin päälle.

Ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti useita B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B6, foolihappo, pantoteenihappo) sekä fosforia, sinkkiä ja kuitua. Lisäksi ne ovat erinomainen proteiinin lähde. Ravintosisältönsä vuoksi ravintohiivahiutaleet täydentävät erityisen hyvin kaikenikäisten naisten, urheilijoiden ja kasvissyöjien ruokavaliota. Ne käyvät kaikille, jotka kaipaavat kehon normaalin energia-aineenvaihdunnan edistämistä, joskaan hiutaleiden käyttö ei luonnollisesti korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttöohje:

Voidaan lisätä ruokaan oman maun mukaan. Hiutaleiden sisältämät ravintoaineet säilyvät parhaiten, mikäli niitä ripotellaan ruoan päälle eikä kypsennetä pitkään.

Ravintohiivaa ei tule sekoittaa leivonnassa käytettyyn hiivaan (elävä hiiva), oluthiivaan (karvas maku) tai hiivauutteeseen (voimakasmakuinen tahna). Ravintohiiva on deaktivoitua ja puhdistettua hiivaa, jonka umamimainen maku on mieto ja pehmeä. Puhdas ravintohiiva ei myöskään sisällä lisättyä natriumglutamaattia, mutta siitä löytyy kaikille hiivasoluille luontaista aminohappoa eli glutatamiinihappoa, joka on ihmiselimistön yleisimpiä aminohappoja ja jonka natriumsuola natriumglutamaatti on.

Säilytäthän visusti tämäntuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 200200,4011437040183
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% ravintohiiva. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, pähkinöistä tai gluteenista.

  Ravintosisältö /100 g:
  Energiaa 1426 kJ / 341 kcal
  Rasvaa 6,4 g, josta
  - tyydyttynyttä 1,2 g
  - kertatyydyttymätöntä 5,1 g
  - monityydyttymätöntä <0,1 g
  Hiilihydraatteja 9,1 g
  josta sokereita 0,2 g
  Ravintokuitua 27,1 g
  Proteiinia 48,1 g
  Suolaa 0,2 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Hiivahiutaleet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen