Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet), 110 g

Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet), 110 g
6,90 €
( 62,73 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Luonnollinen ja maukas B-vitamiinilähde

”Valioravinnon Oluthiivahiutaleet kuuluvat nykyään kuivakaappini vakiovarusteisiin! Tuovat ihanaa juustoista makua esim. pastan päälle ja samalla saa tärkeää b12-vitamiinia, jolla monesta meillä on puutosta. Vahva suositus!”

- Jonna

“Ripottele oluthiivahiutaleita vaikka leivän tai pastan päälle. Näin saat b-vitamiineja ja sinkkiä helposti ja maistuvasti!”

- Saija

“Parhaan peston, lasagnen tai pitsan valmistukseen.” Jenni L./Hakis “Nämä hiutaleet ovat täynnä ravintoa ja hyvää makua. Erinomainen juuston korvike!”

- Sami

“Ripottelen näitä muun muassa leivän päälle, aivan älyttömän hyvää!”

- Mira

Yksityiskohdat

Rikas oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta.

Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappo). Se on lisäksi hyvä proteiinien ja hivenaineiden lähde.

Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416227020815
 • Ainesosat: Ainesosat: 100 % oluthiivahiutale.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa, 345 kcal
  Proteiinia, 51 g
  Hiilihydraatteja, 15 g
  Rasvaa, 4 g
  Ravintokuitua, 22 g
  B1-vitamiinia, 45 mg
  B2-vitamiinia, 18 mg
  B3-vitamiinia, 340 mg
  B5-vitamiinia, 140 mg
  B6-vitamiinia, 34 mg
  B7-vitamiinia, 200 mikrog
  B12-vitamiinia, 44 mikrog
  Foolihappoa, 4400 mikrog
  Sinkkiä, 120 mg


  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena
 • Alkuperämaa: Viro
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini, Hiivahiutaleet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen