Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet), 150 g

Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet), 150 g

Normaali hinta: 8,25 €

Special Price 6,95 €

( 46,33 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Juustoisuutta juustotta, vitamiineja vilisemällä!

Yksityiskohdat

Mukavan makuiset, monille kasvissyöjille tutut ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti proteiinia ja B-vitamiinin eri muotoja. Hiivahiutaleet ovat paitsi maukas ravinnon rikastuttaja myös mainio mauste, sillä ne voimistavat ruuan omia makuja ja lisäävät aromien täyteläisyyttä.

Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappo). Se on lisäksi hyvä proteiinien ja hivenaineiden lähde. 

Miten hiivahiutaleita käytetään?
Hiivahiutaleista saat näppärästi tärkeitä ravintoaineita ja herkullista makua! Ravintoaineiden säilymisen takaamiseksi hiutaleet lisätään valmiiseen ruokaan, jota ei enää kuumenneta. Hiivahiutaleet ovat oiva tapa täydentää aterioiden koostumusta proteiinin ja B-vitamiinien osalta. Elimistössä hiivahiutaleet aktiiviaineineen osallistuvat hermoimpulssien välittäjäaineen, glutamaatin tuotantoon ja kulutukseen aineenvaihdunnan kautta. Tällä välittäjäaineella on tärkeä merkitys muistin ja oppimisen kannalta.

Hiivahiutaleita voi lisätä keittoihin, salaatteihin, kastikkeisiin, tahnoihin tai juomiin. Mausteena hiivahiutaleet tuovat esimerkiksi papu- tai pähkinäpohjaiseen tahnaan täyteläisyyttä, jota voisi kuvata ”juustoiseksi”. Käyttämällä hiivahiutaleita voit vähentää suolan määrää, sillä ruuassa muut maut voimistuvat.

Kuivattu hiivahiutale ei sovi leivontaan, koska se ei käy. Sillä ei saa taikinaa nousemaan eikä se röyhtäytä. Hiivasyndroomasta akuutisti kärsivälle niitä ei kuitenkaan suositella. Akuutin vaiheen parannuttua, hiivahiutaleita voi yleensä käyttää. Kannattaa ainakin kokeilla.

Proteiinipitoiset tuotteet sisältävät luontaisesti glutamaattia (glutamiinihapon muoto). Esimerkiksi äidinmaidon glutamaattipitoisuus on 10 kertainen lehmänmaitoon verrattuna. Ihmisen elimistö tuottaa sitä aineenvaihdunnan avulla itse imeytyvän ruuan ravintoaineista. Hiivahiutaleissa glutamaatti on luonnollisessa muodossa ja elimistön käytettävissä tarvittaessa.

Rapunzelin hiiva kasvatetaan luomuvehnäalkioiden avulla. Hiiva kasvaa luontaisesti, kunnes nopealla kuumennuskäsittelyllä kasvaminen keskeytetään. Sen jälkeen hiiva kuivataan, jolloin siitä syntyy luontaisesti hiutaleita. Perushiivahiutaleiden tuoksu on hieman tunkkainen. Sitä ei pidä säikähtää!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040272953
  • Ainesosat: Ainekset: Hiiva (viljelty, vilja-pohjainen) *, vehnä*, merisuola.*=luomulaatuinen.

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: B-vitamiini, Hiivahiutaleet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen