Rautapidolaatti + acerola, 600 ml

Rautapidolaatti + acerola, 600 ml
28,95 €
( 48,25 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Väsymyksen torjuntaan!

Yksityiskohdat

Hyvin imeytyvä nestemäinen rautavalmiste, jonka myös vatsasi ostaisi.

Kun olo on vetämätön ja väsynyt, saattaa taustalla piileä hyvinkin raudan puutos eli alhainen hemoglobiini ja varastorauta eli ferritiini.

Tähän vaivaan avuksesi rientää ilosta kirmaten tämä uusi ja tehokkaasti imeytyvä myös vatsaasi vaaliva käteviin annospusseihin pakattu makuhermojasi vaaliva rautavalmiste. Siellä elimistösi elpymiseksi häärivät punajuurista tuttu ja tehokas pidoliinihappo yhdessä raudan kera, luontainen c-vitamiininlähde acerolakirsikka sekä foolihappo eli folaatti joka auttaa raudan sitoutumisessa elimistöön. Sopii kasvissyöjille.

Käyttöohje: 1 annospussi sekoitettuna pieneen määrään kylmää nestettä

Elvytä elimistösi uuteen kukoistukseen!

Raudan hyödyt terveytesi tukena:

- edistää normaalia kognitiivista toimintaa
- edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
-edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
- edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
- edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- osallistuu solujen jakautumisprosessiin

PS: Ethän ylittele suositeltua annostusta tai jätä purnukkaa perheen pienimpien hyppysiin, kiitos. Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051440038
  • Ainesosat: Ainesosat: Acerola (Malpighia punicifolia) -uute (luonnollinen C-vitamiinipitoisuus 25%), puhdistettu vesi, rauta-L-pidolaatti, folaatti, stabilointi- ja sakeuttamisaineet (glyseroli kasviöljystä ja guarkumi guar-palkokasvin siemenistä), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromiaine (sitruunaöljy), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Rauta
  • Ominaisuudet: gluteeniton