Rauta hemoglobiini, 90 tabl, 50 g

Rauta hemoglobiini, 90 tabl, 50 g
14,90 €
( 298,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Raudan luja ote elämästä!

Yksityiskohdat

Rauta on ihmiselle välttämätön hivenaine. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen muodostumista, kognitiivisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Kannattaa tarkkailla raudan saantia ja sen imeytymistä. Kalsium ja rauta eivät tykkää toisistaa, joten ruoalla mielummin vettä kuin kalsiumpohjaista juomaa. Muista myös, että vaikka hemoglobiinisi vaikuttaa oikeanlaiselta, mutta jokin viittaa raudan puutteeseen kannattaa testata ferritiinit eli rautavarastot.

Kasvissyöjät ja vegaanit tarvitsevat rautaa vähän enempi kuin sekasyöjät, sillä kasvipohjainen rauta ei imeydy aivan niin hyvin kuin eläinpohjainen. Hyvin toki kasviksillakin pärjää.

1 tabletti Bertil'sin kelasin rautaa sisältää 9 mg sitä itseään, mikä vastaa n 65% päivän saantiruosituksesta.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227014531
  • Ainesosat:

    Ainesosat:
    Täyteaineet (maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini, selluloosajauhe), rautabisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Rauta