Rauta + B12 + Folaatti + C, 60 kaps., 25 g

Rauta + B12 + Folaatti + C, 60 kaps., 25 g
19,75 €
( 790,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton sokeriton vegaaninen
Rautaista otetta elämään!

Yksityiskohdat

Vatsaystävällinen, hyvin imeytyvä rauta.

Maanmainio rautabisglysinaatti erityisessä raemuodossa yhdessä punasolujen rakennuspalikoiden B12-vitamiinin, foolihapon ja c-vitamiinin kanssa takaavat rauta-arvojen pysymisen hyvänä kaikenmoisissa elämän temmellyksissä. Raemuodosta erityisen tekee se, että se luovuttaa elimistölle hitaasti ja tasaisesti läpi koko suoliston sen sisältämiä ravintoaineita. Tässä taas etuna on se, että elimistö pystyy paremmin vastaanottamaan pienissä erissä eri kohtaa rautaa, B12-vitamiinia, foolihappoa ja c-vitamiinia.

Testaa itsekin ja totea terhakoittava teho!

Käyttöohje: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050009304
  • Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, ferrobisglysinaatti, riisijauho, syanokobalamiinivalmiste, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ingredienser: hydroxipropylmetylcellulosa, L-askorbinsyra, ferrobisglycinat, rismjöl, cyanokobalaminpreparat, (6S) -5-metyltetrahydrofolinsyra, glukosaminsalt (Quatrefolic). Fri från laktos, jäst och gluten. Fri från socker, salt, majs, soja och sötningsmedel. Lämplig för vegetarianer och veganer.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Rauta
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, sokeriton, vegaaninen