Rauhoittava kasvovesi, 200 ml

Rauhoittava kasvovesi, 200 ml
18,95 €
( 94,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kuivaihoisen varma valinta.

“Taputtelen aina kasvojen pesun jälkeen tätä vettä iholle ja koen heti vedestä aiheuttuvan kireyden häviävän ja mukavan tunteen kasvoilla. On pintakuiva mutta hieman rasvoittuva iho.”

- Liina

Yksityiskohdat

Madaran pehmentävä kasvovesi (COMFORTING TONER) syväkosteuttaa, pehmentää ja raikastaa kuivaa ja kireää ihoa. Tasapainottaa ihon pH-arvoa. Auttaa janoista ihoa sitomaan kosteutta herättäen sen kuten kasteen virkistämät kukinnot.

PH 4,5 - 5,5. Vegaaninen.

KÄYTTÖ: Levitä muutama pumppaus vaahtoa kasvoille ja kaulalle huolellisesti sormenpäillä pyöritellen. Huuhtele. Taputtele kuivaksi. Puhdista kasvosi aamuin illoin. Jatka puhdistusta ihotyypillesi sopivalla MÁDARA kasvovedelle ja kosteusvoiteella.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009821344
 • Ainesosat:

  INCI: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Melissa Officinalis Water*, Glycerin, Sodium PCA, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Betaine, Hydrolysed Glycosaminoglycans, Propanediol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Amorphophallus Konjac Root Extract, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid

  * = ingredients from Organic Farming 

  99% of the total ingredients are from natural origin
  19% of the total ingredients are from Organic Farming

  Uusi INCI-lista 1.4.2020 jälkeen (tuote uudistumassa):

  INGREDIENTS / INCI: Aqua/Water, Glycerin, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water*, Melissa Officinalis (Melissa) Water*, Betaine, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Sodium PCA, Sodium Levulinate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Propanediol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid

 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Kukkaisvedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen