Rauhoittava CBD-ihosalva, 50 ml

Rauhoittava CBD-ihosalva, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luonnonkosmetiikka vegaaninen
CBD-supersalva: ärtyneen ihon tueksi, allergisen ihon avuksi!

Yksityiskohdat

Hemptouch rauhoittava CBD -ihosalva helpottaa, rentouttaa ja ylläpitää erityisen herkkää ihoa päivittäin. Se sopii mainiosti ärtyneelle, punoittavalle, erityisen herkälle iholle ja tukee ihon luontaista suojaa.

Vähentää ihon ärsytyksestä johtuvaa epämukavuutta, vahvistaa ja tukee herkkää ihoa ja rauhoittaa, sekä tasapainottaa ihoa sisältä päin. Voidaan käyttää päivittäisen ihonhoitorutiinin tukena helpottamaan rasittunutta, kuivaa, hilseilevää tai ärtynyttä ihoa. Vähentää kutinaa.

Tuote on valmistettu erityisen puhtaista raaka-aineista tarkkaa kylmäpuristustekniikkaa käyttäen. Ei sisällä liuottimia tai alkoholia. Tuoksuton Aromacert-sertigikaatti. Vegaaninen ja eläinkokeeton.

Ei sisällä vettä, eli hoitaa ja suojaa myös pakkasilla! Ilman vettä tuote on ollut myös mahdollista valmistaa ilman alkoholia tai säilöntäaineita.

CBD:n hyödyt ihonhoidossa: Tässä Hemptouch-tuotteessa tehoaineena komeilee CBD, joka on niittänyt mainetta etenkin kuivan ihon ja ihoärsytysten hoitajana ja tehokkaana apuna moninaisissa ihottumissa. 

CBD:tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän iholle melkein ihmeitä. Kannabinoidien (joista käytetään usein lyhennettä CBD) on todettu hillitsevän tulehduksia ja lievittävän kipua. Tulehduksia hillitsevänä CBD:tä sisältävä kosmetiikka hoitaa tehokkaasti akneihoa rauhoittaen ja raviten sitä samanaikaisesti.

CBD:llä on myös ihon öljyntuotantoa tasapainottava vaikutus, jonka ansiosta ihon kosteustapaino pysyy ihanteellisena: iho ei rasvoitu liikaa eikä toisaalta myöskään kuivu.

Kaiken kukkuraksi CBD:lla on myös anti aging -vaikutuksia. Se taistelee rinta rottingilla ryppyjä ja juonteita vastaan torjuen urheasti ikääntymisen merkkejä.

Atooppisesta ihosta ja ihottumista kärsivät ovat saaneet myös verratonta apua CBD:llä rikastetuista kosmetiikkatuotteista.

Hemptouch-tuotteet on kehitetty terveen, kauniin ihon hoitoon. Kaiken ytimessä on luonto ja tasapaino. Yrityksen perustajajäsenen mukaan paras tapa auttaa ihoa onkin tukea sen omia, hoitavia ominaisuuksia, jotta iho palautuu ja hoitaa itse itseään. Yrityksen arvopohjaan kuuluvat vahvasti myös kestävyys, avoimuus ja rehellisyys. Tuotteet on suunniteltu huolella ja riittävän yksinkertaisiksi, jotta ne sopivat herkimmällekin iholle ja tukevat ihon luontaista toimintaa!

Lisätiedot

  • EAN: 3830068111021
  • Ainesosat: Inci: MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CANNABIS SATIVA EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL*, CHAMOMILLA RECUTITA OIL*, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL** (*from natural essential oils, **naturally occuring in essential oils)
  • Alkuperämaa: Slovenia
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, luonnonkosmetiikka, vegaaninen