Rasulsavi- ja suolasaippua hiuksille ja vartalolle, 100 g

Rasulsavi- ja suolasaippua hiuksille ja vartalolle, 100 g
9,99 €
( 99,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Monikäyttöinen mahtisaippua pesee puhtaiksi kasvot, hiukset ja vartalon!

Yksityiskohdat

Kotimainen Rasulsavi-suolasaippua on hellävarainen valinta sekä hiusten että vartalon pesuun. Se sopii hellävaraisuutensa vuoksi mitä mainioimmin myös kasvojen pesuun.

Flow Kosmetiikan Rasulsavi-suolasaippua on aivan erityisesti suunniteltu herkälle iholle sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Siksipä sitä kannattaakin kokeilla   hellävaraiseksi pesuaineeksi esimerkiksi atooppiselle iholle, psoriasikseen sekä hilseilevälle hiuspohjalle.

Lempeästi pesevä Rasulsavi-suolasaippua on tuoksuton, joten se sopii myös monille allergioista kärsiville. Monikäyttöisyytensä vuoksi kehuja kerännyt, hellävaraisesti pesevä saippua sopiikin erinomaisesti myös lapsille.

Tämän mahtisaippuan sisälämä rasulsavi tunnetaan laajalti etenkin iho-ongelmia hoitavasta vaikutuksestaan. SPA-käytössäkin mainetta niittänyt rasulsavi sisältää kahmalokaupalla monenlaisia mineraaleja ja se on vaikutuksiltaan ihoa syväpuhdistava. Rasulsaven lisäksi saippua sisältää Himalajan mineraalisuolaa, joka yhdessä Rasulsaven kanssa on ehkäpä täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Kokeile Flow Kosmetiikan Rasulsavi-suolasaippuaa esimerkiksi atooppiselle iholle, psoriasikseen tai hlseilevälle hiuspohjalle - ja huomaa teho!

Miksi kannattaa valita Flow Kosmetiikan mainio Rasulsavi-saippua?
Syitä on lukuisia, esimerkiksi nämä:

 • Aito kasviöljysaippua ilman keinotekoisia peseviä aineita
 • Ekologinen ja riittoisa valinta
 • Ei pullojätettä

Rasulsavi-suolasaippuan käyttöohje:

Vartalo ja kasvot:
Vaahdota palaa käsissä tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä.

Hiukset:
Hiero palaa märkiin hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on todella runsaasti. Jos vaahtoa ei muodostu runsaasti, tee välihuuhtelu ja aloita vaahdottaminen uudelleen. Käytä lämmintä vettä, sillä se parantaa saippuapohjaisen tuotteen pesutehoa. Muista vaahdottaa myös hiusten latvat!

Kun aloitat käyttämään saippuapohjaista tuotetta hiusten pesussa, voivat hiuksesi aluksi tuntua tahmeilta tai öljyisiltä. Tämä reaktio poistuu yleensä 1-10 pesussa. Käyttämällä Flow-hiushuuhdetta hoitoaineena, tahmeus poistuu hiuksesta nopeammin.

Lisätiedot

 • Ainesosat:

  INCI: SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*

  * = Sertifioitu luomu raaka-aine

  ** = Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Palasaippuat, Palashampoot, Shampoot, Vartalonpesuaineet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen