Rasul-mineraalisavi (rasul-savi), 300 g

Rasul-mineraalisavi (rasul-savi), 300 g

Normaali hinta: 12,99 €

Special Price 10,95 €

( 36,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Monipuolinen ja riittoisa savi ihon ja hiusten hoitoon.

"Rasul-savi saa sydämeni sykkimään! Saven ominaisuuksien vuoksi se pehmentää, silottaa ja ravitsee ihoani samalla kun se puhdistaa sitä epäpuhtauksista. Kuorinnan tai naamion jälkeen ihoni on silkkinen kuin vauvan peppu! Savi käy koko kropalle ja tekeepä se hyvää stressaantuneelle päänahallekin. Sitä paitsi, on tosi kivaa läträtä veteen sekoitetulla savella, siis mudalla! :)"

- Heidi 

"Rasul-savi sopii niin kasvojen ihon kuin päänahan ja hiusten syväpuhdistukseen> puhdistaa tehokkaasti ja lisäksi saven luonnolliset mineraalit kosteuttavat , rauhoittavat ja ravitsevat ihoa, ihanaa luonnonmukaista heleyttä hipiälle ja hiuksille : )"

- Leena"Rasul-savi on mahtava, monikäyttöinen mineraalisavi. Pesee hiukset ihanan puhtoisiksi ja hiusnaamiona poistaa tehokkaasti hiustuotejäämät, toimii kasvojen puhdistustuotteena sekä syväpuhdistavana naamiona. Ja ainesosaluettelo on ihastuttavan lyhyt :)”

- Jeni

"Rasul-savi syväpuhdistaa ja auttaa epäpuhtauksiin, mutta myös hiusten rasvaisuuteen ja hilseeseenkin."

- Salla

Yksityiskohdat

Rhassoul - eli rasul-savella on monia käyttömahdollisuuksia. Ihonhoidossa se on parhaimmillaan rasvoittuvan ja tukkeutuvan ihon naamiona tai pesugeelinä. Mineraalipitoisena ja uudistavana hoitotuotteena se sopii hyvin myös psoriasiksen ja arpikudoksen (esim. aknearvet) hoitoon. Rasul-savella voidaan pestä iho sellaisenaan tai sekoittaa sitä esimerkiksi luonnonmukaisen puhdistusemulsion joukkoon.

Vegaaninen.

Hiusten ja päänahan hoidossa Rasul-savi sopii erityisen hyvin rasvoittuvien hiusten ja tukkoisen, ärtyneen tai hilseilevän päänahan pesuun. Rhassoul- savella voidaan pestä hiukset ja päänahka sellaisenaan tai sitä voidaan myös sekoittaa luonnonmukaisen shampoon joukkoon. Rasul-savesta voidaan myös sekoittaa veden kanssa puhdistava hiusnaamio, jolloin se poistaa tehokkaasti muotoilutuotejäämiä ja ilman epäpuhtauksia hiuksista ja päänahasta. Ennen hiusten hennavärjäystä on myös suositeltavaa puhdistaa hiukset Rhassoul-savella, jotta väri kiinnittyy hyvin.

Käyttö: Sekoitetaan 1 osaan kuiva-ainetta noin 3-4 osaa vettä niin että saadaan sopivan paksuinen geeli. Naamio saa olla paksumpi kuin pesugeeli. Levitetään hoidettavalle alueelle hellävaraisesti. Annetaan vaikuttaa (naamiona noin 10-15 min) ja huuhdotaan pois.

Lisätiedot

  • EAN: 4017645014510
  • Ainesosat: INGREDIENTS / INCI:

    Kaolin, Montmorillonite
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Savi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen