Rapea sipulinäkkileipä, 125 g

Rapea sipulinäkkileipä, 125 g
3,90 €
( 31,20 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rapsakka sipulinen näkkäri on maukas rouskuteltava.

"Lepain des fleurs -sarjan Sipulinäkkileipä on herkullinen ja ihanan rapsakka ihan sellaisenaankin. Tosin sen päälle sopii yhtä hyvin niin makea kuin suolainenkin. Esimerkiksi avokadoa sekä kurpitsansiemeniä - levitteeksi voit sipaista vaikka kookosöljyä. Gluteeniton, helppo ja kiva retkieväs.Koko perheen herkku!

- Ciia

Yksityiskohdat

Gluteeniton sipulinen luomunäkkileipä. Keveän rapsakat näkkileivät maistuvat mainiolta - myös muiden kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattavien mielestä!

Tässäpä nautittavaksi rapsahtavan keveä herkku - testaa ja tykästy tähän huippusuositun, ranskalaisen Le Pain des Fleurs -sarjan näkkileipään! Sen aito maku ja rapeus säilyvät luonnollisesti ilman lisättyjä pakkauskaasuja, aromeja, maitoa tai hiivaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3380380074165
  • Ainesosat: Ainesosat: Maissijauho*, riisijauho*, sipulijauhe* (6,3%), merisuola*.*=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Näkkileivät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen