Raparperilimonadi, 330 ml

Raparperilimonadi, 330 ml
3,15 €
( 9,55 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Raparperilimonadi sammuttaa janon ja viettelee kielen!

Yksityiskohdat

Proviant-sarjan railakkaan raikas raparperilimonadi on saanut monien Berliinin-kävijöiden makuhermot helähtelemään. Ja nyt tuo kirpsakkaa raparperia, raikasta sitruunaa ja aroniameha sisältävä luomulimonadi löytyy kätevästi myös Ruohonjuuresta! Kietaise siis kitusiisi jalo janonsammuttaja, joka vie sillä siemauksella sekä mielen että kielen Berliiniin. Hörppää ja hullaannu hetkessä!

Proviant-limonadit ovat hyvän mielen herkkuja - ne eivät sisällä muuta kuin tuorepuristettua hedelmämehua, ripauksen luomulaatuista ruokosokeria ja puhdasta, hiilihapotettua vettä. Maista ja ihastu itsekin!

Proviant-juomatehdas perustettiin vuonna 2009, kun kolme laatujuomia rakastavaa koulukaverusta löi hynttyyt yhteen. Homma alkoi kotitekoisten smoothieiden väsäämisellä ja myymisellä Berliinin Kreuzbergissä.

Proviant-sarjan perustajakaverusten mottona on alusta lähtien ollut: "PROBIER MAL KÖSTLICH STATT KÜNSTLICH" - eli kokeile herkullista keinotekoisen sijaan.  Kaikki Proviant-juomat onkin loihdittu aidoista aineksista eivätkä lisäaineet näiden kukkeiden kulauteltavien liepeilläkään livu.

Lisätiedot

 • EAN: 4260178730208
 • Ainesosat:

  Hiilihapotettu vesi, luomuraparperimehu (21%), luomuruokosokeri, luomuaroniamehu, luomusitruunamehu

  Ravintosisältö/ per 100ml
  energia 122 kj / 29kcal
  hiilihydraatit 6.9g
  proteiini <0.1g
  rasva <0.1g

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Limonadit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen