Rakkausjuomapakkaus (RakkausPakkaus), 200 g

Rakkausjuomapakkaus (RakkausPakkaus), 200 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton superfood vegaaninen
Juo luovuus kukkimaan, siemaise iloa elämään!

Yksityiskohdat

HUOM! Tuotteen päiväys on 31.7.19 ja sen vuoksi saat sen nyt testattavaksesi erityisen edullisesti!

Juo itsesi entistäkin ehommaksi - nyt se onnistuu varsin vikkelästi Puhdistamo-sarjan Rakkausjuomapakkauksesta loihdittavan superjuoman avulla!
Rakkausjuomapakkaus eli RakkausPakkaus on korkealaatuisista tuotteistaan kuuluisan Puhdistamon legendaarinen ja ihka ensimmäinen superhittituote, joka vuosia sitten suorastaan villitsi Ruohonjuurenkin asiakkaita. Matkan varrella Rakkauspakkauksen valmistus lopetettiin, mutta tuotteeseen hullaantuneiden ihmisten vuolaiden toiveiden ansiosta Rakkauspakkaus on palannut mukaan kuvioihin!
RakkausPakkauksen tärkeimpämä ainesosana komeileva, "jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.
Jumalaisen juoman mahtiaines: Puhdistamon RakkausPakkaus on kielen mennessään vievä, täyteläisen herkullinen suklaajauhesekoitus. "Taikajuoman" auvoisina aineksina tanssahtelee kimara korkealaatuisia raaka-aineita: RakkausPakkauksen sisällä on raakakaakaojauhetta, tocoa, macaa, lesitiiniä ja mausteena kardemummaa, vaniljaa ja ripaus aitoa merisuolaa. 
Puhdistamon RakkausPakkauksen sisältö on siis sama kuin ennenkin - koska hyvöksi havaittua ja todella toimivaa on turhaa "korjata". Nyt voit siis valmistaa poskia punehduttavaa, luovuuttakin kukkaan saavaa herkkujuomaa huisin helposti, ihan käden käänteessä.
 
RakkausPakkauksen käyttö:
Suklaisen herkullisen Rakkausjuomapakkauksen aineksista loihdit varsin vaivattomasti parhaat suklaasmoothiet, pirtelöt, leivonnaiset, jäätelöt - sekä tietenkin myös uskomattoman herkulliset raakasuklaat! Testaa ja ihastu itsekin!
RakkausPakkauksella voi hyvinkin olla kosolti hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme voi niistä tämän enempää pukahdella.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220218,6430039221857
  • Ainesosat:

    Kaakaojauhe*, toco, maca*, soijalesitiini, kardemumma*, vanilja*, merisuola

    ' = luomulaatua

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao, Terveysjuomat
  • Diet: hemmottelu, vegaaninen
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, superfood, vegaaninen