Raikastava jalkasuihke (Luontoäidin jalkasuihke), 50 ml

Raikastava jalkasuihke (Luontoäidin jalkasuihke), 50 ml
9,99 €
( 199,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Kevyet ja ketterät kesäjalat - ihan käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Jos askel painaa, koipia turvottaa, ja jalkahiki lemuaa, kannattaa tempaista avuksi Frantsilan yrttitilan kotimainen Raikastava jalkasuihke (joka aiemmin Luontoäidin jalkasuihkeenakin tunnettiin). Lempeä mutta tehokas jalkasuihke on oivallinen apuri raikastamaan ja virkistämään jalkoja ja häätämään tiehensä mikrobeja.

Frantsilan yrttitilan Raikastava jalkasuihke virvoittaa koivet luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Ensiluokkaisen jalkasuihkeen sisältämät aineosat ennaltaehkäisevät ja hoitavat hajuhaittoja, virkistävät väsyneitä jalkoja sekä elvyttävät verenkiertoa ja tuhoavat mikrobeja kuten hiivoja.

Pakkauskoko 50 ml

Käyttöohje: Suihkuta suoraan iholle päivittäin ja tarvittaessa useammin. Voit suihkuttaa tuotetta myös kenkien sisäosiin.

PS: Jalkasuihke sopii tottakai ympärivuotiseen käyttöön vaikkakin kesähelteiden hehkutellessa suihkeen hyödyt nousevat aivan erityisen suureen arvoon.

Testaa ja totea teho - jalkahienkin saat tällä nujerretuksi!

Lisätiedot

  • EAN: 6416384070258
  • Ainesosat:

    Aqua (vesi), Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Aesculus hippocastanum (hevoskastanja, uutos)*, Alcohol (alkoholi)*, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (risiiniöljyn johdannainen), Mentha x piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy)*, Salvia officinalis (salvia, eteerinen öljy)*, Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Melaleuca alternifolia (tea-tree, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Aloe barbadensis (aloe)*, Urtica dioica (nokkonen,kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*, Taraxacum officinale (voikukka, kukkaterapeuttinen uutos)*.

    *= Luomua

    Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita. Ei geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen