Raakasuklaapäällystetyt viikunat, 70 g

Raakasuklaapäällystetyt viikunat, 70 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Sallittu nautinto - etevämpi eväsherkku.

Yksityiskohdat

Huikaiseva herkku on tämä ponteva pakkaus raakasuklaakuorrutettuja viikunoita! Ne ovat fiksumpi välipala, joita on vaikea olla syömättä vain muutama.

Tumma suklaa on oiva makupari makealle viikunalle. Siksipä lopputuloksena on tasapainoinen herkku, joka toden totta saa makuhermosi helähtelemään!

Tyylikkään tummiin pakkauksiin pakatut raakasuklaatuotteet ovat sopivan kokoisia herkkuja suklaata rakastaville ja terveystietoisillekin ihmisille. Iske kiinni ja innostu itsekin!

Cocoan suklaa on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45 asteen.

Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria, jonka YK:n maatalousjärjestö FAO on valinnut maailman eettisesti ja ekologisesti kestävimmäksi makeutusaineeksi. Maidoton, laktoositon, vegaaninen, raw/raaka, soijaton, lisäaineeton. Ei valkoista sokeria.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5902768064520
 • Ainesosat: Ainesosat:
  raakasuklaa* (50%) (kaakaopapu*, kookospalmusokeri*, bourbonvanilja*, kaakaovoi* - kaakaopitoisuus 65%), viikuna* (50%).
  *= luomulaatua.

  Saattaa sisältää jäämiä gluteenista ja pähkinöistä.

  Ravintoarvo per 100 g:
  Energiaa 1896 kJ / 455 kcal
  Rasvaa 26 g
  josta tyydyttynyttä 15 g
  Hiilihydraatteja 45 g
  josta sokereita 44 g
  Ravintokuitua 10 g
  Proteiinia 4 g
  Suolaa 0,1 g
 • Alkuperämaa: Puola
 • Tuotetyyppi: Hedelmät, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen