Raakasuklaapäällystetyt mulperit, 70 g

Raakasuklaapäällystetyt mulperit, 70 g

Normaali hinta: 4,15 €

Special Price 3,50 €

( 50,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Terveystietoisen sallittu herkku!

Yksityiskohdat

Cocoa Raakasuklaakuorrutetut mulperinmarjat koukuttavat mulpereiden mehukkaan hunajaisella makeudella ja samettisen raakasuklaan tummalla maulla. Tyylikkään tummissa pahvipaketeissa olevat suklaatuotteet ovat sopivan kokoisia herkkuja suklaata rakastaville, mutta silti terveystietoisille ihmisille. Myös ihana lahjaidea!

Cocoan suklaa on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää erityisen runsaasti magnesiumia, rautaa, fosforia, kaliumia, antioksidantteja ja flavonoideja. Eli kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet! Cocoa käyttää makeutukseen aromikasta palmusokeria, jonka YK:n maatalousjärjestö FAO on valinnut maailman eettisesti ja ekologisesti kestävimmäksi makeutusaineeksi.

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mulperi ei edes raakasuklaalla kuorrutettuna tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5908268768098
 • Ainesosat: Ainesosat: raakasuklaa* 65% (kaakaopavut*, palmusokeri*, kaakaovoi* - 60% kaakaota), mulperinmarja*. *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja manteleista.

  Ravintoarvo per 100g:
  Energiaa 498 kcal / 2076 kJ
  Proteiinia 5,9 g
  Hiilihydraatteja 51,8 g (josta sokereita 51,6 g)
  Rasvaa 27,88 g (josta tyydyttynyttä 17,5 g)
  Kuitua 7,8 g
  Natriumia 0,04 g
  Kaliumia 585 mg (29%*)
  Fosforia 210 mg (26%*)
  Kalsiumia 190 mg (24%*)
  Magnesiumia 129 mg (43%*)
  Rautaa 5,66 mg (40%*)
  * viitteellisestä päiväsaannista (GDA)

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Marjat, Mulperi, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen